Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Buradaki resmi üstünüze alınmayın sadece şunu merak ediyorum.
üstündeki yazıda bir dikdörtgen içinde ve şeffaf bunu nasıl yapacağımı anlatabilirmisiniz ?
üstündeki yazıda bir dikdörtgen içinde ve şeffaf bunu nasıl yapacağımı anlatabilirmisiniz ?
Merhaba, aşağıda verdiğim Resimdeki gibi mi yapılmasını istiyorsunuz ?
Yapılacak bir resim varsa , bana pm atın yardımcı olacağım.Nasıl yapıldığını Team Viewer ile Sesli olarak anlatabilirim yada dilerseniz Sesli olarak video çekebilirim sizin için (Video 10 dk'da hazır olur)
Yapılacak bir resim varsa , bana pm atın yardımcı olacağım.Nasıl yapıldığını Team Viewer ile Sesli olarak anlatabilirim yada dilerseniz Sesli olarak video çekebilirim sizin için (Video 10 dk'da hazır olur)
Son düzenleme:
Merhaba, aşağıda verdiğim Resimdeki gibi mi yapılmasını istiyorsunuz ?
![]()
Evet aradığım bu olsa gerek , o kadar zahmet etmeyin sadece program ismi ve size uyarsa kısa bir anlatım özeti.
Evet aradığım bu olsa gerek , o kadar zahmet etmeyin sadece program ismi ve size uyarsa kısa bir anlatım özeti.
Photoscape programıyla yapıyorsunuz.İnternette ücretsiz olarak bulabilirsiniz
Programı açtığınızda :
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)