mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Diğerine Ne Olacak ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drowzee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 153

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Microsoft'un Nokia'yı satın alması bütün dünyayı şaşırttı ama bazılarını çok daha fazla şaşırttı ve üstelik de çok üzdü. Kimdi bu üzülenler? Elbette, diğer Windows Phone üreticileri.

Nokia'nın artık Microsfot'a ait olması, Microsoft'u Apple gibi kendi telefonunu üreten bir donanım/telefon üreticisi konumuna sokuyor. Bu da, diğer telefon üreticileriyle rakip olması anlamına geliyor. Teorik olarak, Microsoft aynı Apple'ın yaptığı gibi, bundan sonra sadece kendisinin Windows Phone üretimi yapmasını sağlayabilir. veya Google'ın Motorola Mobility'i satın almasından sonra yaptığı gibi, kendi işletim sistemini diğer üreticilere açık tutmaya devam edebilir.

Microsoft'un EVP'si Terry Myerson bu noktada Microsoft'un diğer üreticilerle beraber çalışmaya devam edeceğini, Nokia'nın sahibi olsalar bile diğer Windows Phone üreticilerini de sevmeye ve onları kollamaya devam edeceklerini açıkladı.

Ancak telefon üreticileri bu açıklamadan ne kadar memnun kalırlar, şüpheli. Zira herkes farkında ki, zaten küçük bir pazar payı bulunan Windows Phone işletim sisteminde, Microsoft kendi markasının zarar etmemesi için diğer üreticilerin rekabetinden çok hoşlanmayacaktır.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst