- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar blackout un açtığı multiclinet bende çalışmıyor hata vaeriyor her halde bakımdan dolayı bende epvp forumundan bulduğum yeni sürümü sizle paylaşmak istedim.
Eğer bir sorun olursa mesaj attın yeter.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eğer bir sorun olursa mesaj attın yeter.
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet 13:00'da başlayan bakım bittikten sonra güncelleme gelmiş Multiclient'i güncellemeye başlayacam şimdi 
Zaten ordaki tüm konuları kilitlediler artık tek 1 konu altından olacak ondan güncellemeleri ilk burda yapacağım artık.

Zaten ordaki tüm konuları kilitlediler artık tek 1 konu altından olacak ondan güncellemeleri ilk burda yapacağım artık.
Son düzenleme:
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
black bi item hack gibi birşey bulsan 

- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
öyle birşey mümkün değil işte
herşey server tarafından.
Şu an bi Bot/MiniHack gibi bşy üstünde çalışıyorum hem bot hem bir kaç hack özelliği olacak ör:MiniMapHack
Bot içinde HP / Max HP ,Mp / Max MP ,Exp ,Rakip HP Bar,Rakip element,Rakip ID(Kullanıcı ADI değil, ID Numaralar şeklinde ),Şuanki Saat,Minimap'da Canavar ve oyuncu göstermek,Yazılan kordinatlara karakter kendi gitmesi, ayrıca Chat penceresi ordan chatte olanlarla konuşabilirsiniz .
Korsan Eventi kalkdıktan sonra güncellemeye başladıydım tekrar çünkü her güncellemede pointerler değişiyor HP / MP,Rakip HP,Rakip Element güncelledim sonra ara vereyim dedim diğer gün sabah hepsini düzenledim güncelledim bakım geldi sonra yine hepsi gitti şuan keyfim yok
herşey server tarafından.Şu an bi Bot/MiniHack gibi bşy üstünde çalışıyorum hem bot hem bir kaç hack özelliği olacak ör:MiniMapHack
Bot içinde HP / Max HP ,Mp / Max MP ,Exp ,Rakip HP Bar,Rakip element,Rakip ID(Kullanıcı ADI değil, ID Numaralar şeklinde ),Şuanki Saat,Minimap'da Canavar ve oyuncu göstermek,Yazılan kordinatlara karakter kendi gitmesi, ayrıca Chat penceresi ordan chatte olanlarla konuşabilirsiniz .
Korsan Eventi kalkdıktan sonra güncellemeye başladıydım tekrar çünkü her güncellemede pointerler değişiyor HP / MP,Rakip HP,Rakip Element güncelledim sonra ara vereyim dedim diğer gün sabah hepsini düzenledim güncelledim bakım geldi sonra yine hepsi gitti şuan keyfim yok

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)