romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nostale multi clinet 05.09.13

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trabzonlu8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 782

trabzonlu8

Level 4
TM Üye
Konular
37
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
73
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar blackout un açtığı multiclinet bende çalışmıyor hata vaeriyor her halde bakımdan dolayı bende epvp forumundan bulduğum yeni sürümü sizle paylaşmak istedim.

Eğer bir sorun olursa mesaj attın yeter.

Evet 13:00'da başlayan bakım bittikten sonra güncelleme gelmiş Multiclient'i güncellemeye başlayacam şimdi :)
Zaten ordaki tüm konuları kilitlediler artık tek 1 konu altından olacak ondan güncellemeleri ilk burda yapacağım artık.

Son düzenleme:
black bi item hack gibi birşey bulsan :)

öyle birşey mümkün değil işte :) herşey server tarafından.
Şu an bi Bot/MiniHack gibi bşy üstünde çalışıyorum hem bot hem bir kaç hack özelliği olacak ör:MiniMapHack
Bot içinde HP / Max HP ,Mp / Max MP ,Exp ,Rakip HP Bar,Rakip element,Rakip ID(Kullanıcı ADI değil, ID Numaralar şeklinde ),Şuanki Saat,Minimap'da Canavar ve oyuncu göstermek,Yazılan kordinatlara karakter kendi gitmesi, ayrıca Chat penceresi ordan chatte olanlarla konuşabilirsiniz .
Korsan Eventi kalkdıktan sonra güncellemeye başladıydım tekrar çünkü her güncellemede pointerler değişiyor HP / MP,Rakip HP,Rakip Element güncelledim sonra ara vereyim dedim diğer gün sabah hepsini düzenledim güncelledim bakım geldi sonra yine hepsi gitti şuan keyfim yok :)

Son düzenleme:
Yakında bende 1 tane hackyapacağım oto kasma pot vb. bişeler gibi :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri