HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Okçuların bu durumu gerçekten vahim. Arkadaşlar kaş yaparken göz çıkarıyor, oyunu tamamen çıkmaza sokuyorlar. Exp koruma getiriyor atları bozuyor. Server birleştiriyor, kuleyi bozuyor vs. Demek istediğim bırakmakla ben kendi adıma en doğru kararı verdiğimi şimdi anladım. Bu arada arkadaş Mt2 Tr'ye özenmiyoruz diyor ama yaptığı tüm yenilikler saç modeline kadar Tr'den alıntı
Sanırım arkadaşlar bizi bir şey bilmiyor, TR oynamamış sanıyorlar. Bilmiyorlar ki onların bildiği kadar bizim unuttuğumuz var. Ayrıca "Duyuru konusuna hiçbir zaman katılmıyorum bazen elimizde olmayan nedenlerden sunucular kapanabiliyor," demiş . Senin elinde olmayacaksa bu neden kimin elinde olacak. Sen önce serverine sahip çık öyle aşağıla oyuncuyu.
Sanırım arkadaşlar bizi bir şey bilmiyor, TR oynamamış sanıyorlar. Bilmiyorlar ki onların bildiği kadar bizim unuttuğumuz var. Ayrıca "Duyuru konusuna hiçbir zaman katılmıyorum bazen elimizde olmayan nedenlerden sunucular kapanabiliyor," demiş . Senin elinde olmayacaksa bu neden kimin elinde olacak. Sen önce serverine sahip çık öyle aşağıla oyuncuyu. Konumda da belirttim. Siz her zaman haklısınız. Yorumuna cevap verecek olursam eğer şu yazdığın cevap bile oyunculara verdiğin değeri ve saygıyı en iyi şekilde gösteriyor. Bir yönetici eğer böyle bir davranış gösteriyorsa "Küfür ve Hakaret Bildirimi" yapılan bölümün kapatılması gerekir. Çünkü siz böyle davranıp, bu şekil bir yorum yaparsanız oyuncuların küfür etmesi çok normal. Küfüre karşıyım yalnız şimdi arkadaşlara hak veriyorum. Oyunu bırakıp bırakmamam tamamen benimle alakalı bir durum yalnız istemem yan cebime koy hesabı davranışlar sergilemeye devam ederseniz eğer foruma konu açacak oyuncu bile bulamazsınız.
Saygılı Yönetici BEY (?)
Saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum.
Aksine küçük bir tavsiyede bulundum, piyasada elbet bizden daha iyileri vardır lafınızı geçirebildiğiniz oralarda oynamanız daha iyi olacaktır,
Gerçi ortada laf geçirme mevzusuda yok neyse.
Okçuların bu durumu gerçekten vahim. Arkadaşlar kaş yaparken göz çıkarıyor, oyunu tamamen çıkmaza sokuyorlar. Exp koruma getiriyor atları bozuyor. Server birleştiriyor, kuleyi bozuyor vs. Demek istediğim bırakmakla ben kendi adıma en doğru kararı verdiğimi şimdi anladım. Bu arada arkadaş Mt2 Tr'ye özenmiyoruz diyor ama yaptığı tüm yenilikler saç modeline kadar Tr'den alıntıSanırım arkadaşlar bizi bir şey bilmiyor, TR oynamamış sanıyorlar. Bilmiyorlar ki onların bildiği kadar bizim unuttuğumuz var. Ayrıca "Duyuru konusuna hiçbir zaman katılmıyorum bazen elimizde olmayan nedenlerden sunucular kapanabiliyor," demiş . Senin elinde olmayacaksa bu neden kimin elinde olacak. Sen önce serverine sahip çık öyle aşağıla oyuncuyu.
Kimseyi aşağıladığım yok haddime bile değil ayrıca ben kimim? sol tarafda kıçı kırık bir yeşil rank üstünde moderatör yazıyor birilerini aşağılamak haddime mi?
Komik oluyorsunuz bazen MMOMT2 Metin2 yapısı üzerine kurulu bir oyun bunu yineliyorum, He derseniz Pikachu Pokemon felan ekleyin serverlara ozaman Metin2 ye benzemezsiniz eyw anlarım yani

Senin konuşmandan kapasiten belli. Bir yönetici olarak oyuncuları motive etmen gerekirken istediğin yere git tarzı konuşmalar hiç hoş değil. Senin düşüncelerinden çok benim gördüklerim önemli. Karşındaki kişiyi takmıyor havası estiriyorsun.
Biz varken siz ordasınız. Bilmem anlatabildim mi ? Geldiğin yeri unutma, unutma ki bulunduğun yerin değerini bilesin.
Biz varken siz ordasınız. Bilmem anlatabildim mi ? Geldiğin yeri unutma, unutma ki bulunduğun yerin değerini bilesin.
Senin konuşmandan kapasiten belli. Bir yönetici olarak oyuncuları motive etmen gerekirken istediğin yere git tarzı konuşmalar hiç hoş değil. Senin düşüncelerinden çok benim gördüklerim önemli. Karşındaki kişiyi takmıyor havası estiriyorsun.
Öyle diyorsanız öyle olsun ne diyebilirim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)