xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

EvrenGames PROF. Game Masterlarını Arıyor...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zor901
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 416

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hoşgeldiniz,

Öncelikle Selamın Aleyküm.

Sunucu Adı : EvrenGames.com

Yaş Sınırlaması : +15

Yaş Benim İçin Mühim Değil Ne İnsanlar Var ki Küçük Yaşta Büyüklerinin Yapamadıklarını Yapan Fakat Bir Sınırlama Koymak Gerekirse 15 Yeterli Olacaktır.

İstediğiniz Günlük Online Süre : Herhangi Bir Süre Belirlemek İstemiyorum,
Acil Durumlar veya Başka Bir İş Olabilir Bu Konuda Esnek Davranabiliriz.

Aradığınız Özellikler : Uzman Reklamcı , Bide En Azından Bir Oyundan Anlasın Yeter Kardeşim.

İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :

Facebook:

Site Adresi :

Diğer / Ek :
İstediğimiz Tekşey Serveri Gönül Rahatlığıyla Teslim Edebileceğimiz Biz Dost.

Merhaba Arkadaşlar Metin2 Pvp Tanıtım ve Reklam Konusunda Uzmanlaşmış Game Masterleri Arıyoruz
,

Reklam Konusunda Uzmanlaşan Game Master Arkadaşlarımızla Serverimizi Daha Eğlenceli Hale Getirmek İçin Uğraş Vermek İstiyoruz.

Biz Server Sahipleri Game Master Arkadaşlığımızın Gerçek Hayatımıza Yansımasından Hoşnut Oluruz Bizler İçin Güven Çok Önemli Sizler İçinde Öyleyse Buyrun Gerekli Yerleri Doldurup Özelliklerinizi Sıralarsanız İletişime Geçeriz ;

Adınız:
Soyadınız :
Yaşınız :
Günlük Online Süreniz:

Yaşadığınız Yer :
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz ve Referanslarınız:
İletişim Adresleriniz :
ve
Uzman Olduğunuz Tüm İşler:
+ Olarak Belirtmek İstediklerinizide Formu Doldurduktan Sonra İletebilirsiniz..

Not: Gm Olmak İsteyen Arkadaşlarımızın Userler İle Aralarında Hiç Bir İlişki Bulunmayacak ve Gizlilik Söz Konusu Olacaktır.

Server Özellikleri İle İlgili Bilmek İstediğiniz Tüm Bilgileri Turkmmo Tanıtım Konumuzda Bulabilir ve Önerilerinizi Bizlere Bildirebilirsiniz.

Konu Link:
Tıkla

Not:
Şimdi Konuyu Reklam Üzerine Açtık Biliyoruz Bize Reklamcı Lazım Fakat %100 Güven Aşılayabilmiş Gm Arkadaşlarımız Bizim İçin Sadece Reklamcı Gm Olarak Kalmayacaktır Event Saatlerinde Event Yapacak Server Hakkında Bilgilerini Paylaşacak Servere Eklenmesi ve Çıkarılması Gerekenleri Söyleyecek Hatta Söylemekle Kalmayacak Güven Aşılayabilmiş Biri Server Kendisininmiş Gibi Çaba Sarf Edecek Aramızda Hiç Bir Gizli Sır Yok Server Bilgileriymiş Yok Yanlış Yaptık Oyun mu Gitmiş Bizim İçin Önemli Olmayacak Aslında Biz Sadece Reklamcı Gm Değil Kendimize Arkadaş Arıyoruz Lütfen İşinin Eri Arkadaşlarımız Forumu Doldursun Bide Zaman Konusunda Tabikide Esnek Davranıcaz Yok 4 Saat Oyunda Kal Yok 5 Saat Oyunda Kal Bizim İçin Önemli Değil Tabikide Bir İnsanın İşi Olabilir Başka Birşey Olabilir Biz Bu Gibi Durumlara Saygı Duyarız .

İlgilenen Arkadaşlarımızın En Azında Forumda Bir Tm Üyelik Hesabı Olması Gerekir İşinin Eri Bir Arkadaşlarımızla Çalışmak İsteriz.

Şimdilik Bu Kadar Arkadaşlar Eklenmesi Gereken Şeyler Olduğunu Hissettiğiniz Zaman Konunun Altına Yazarsanız Konuyu Güncelleyebiliriz.

İlgi ve Alakanız İçin Teşekkür Eder ve İyi Günler Dileriz.

Saygılarımla ,

EvrenGames Yönetimi.

Son düzenleme:
GM Arıyorum Örnek Şablon
Aşağıda verilen şablona kesinlikle uyulmalıdır.
Sunucu Adı :
Yaş Sınırlaması :
İstediğiniz Günlük Online Süre :
Aradığınız Özellikler :
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Diğer / Ek :

Kurallara Uygun Bir Konu Ancak Konu Güncellerken Şu Kurala Dikkat Ediniz.Aksi Takdirde Konunuz Kapanabilir ve buna ek olarak ceza alabilirsiniz.

12-Flood yapmak yasaktır, Açtığınız konuya ya da yazdığınız mesaja 12 saat içinde cevap gelmez ise tekrar mesaj yazabilirsiniz,

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri