kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
StackTrace 1
StackTrace
romegames 1
romegames
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Shegys Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OXAX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 264
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Arkadaslar

• Shegys İstedi Konulara Kapatıp !
  • Resmen Billeti Kıskanıyor ! da yapıyor gibi adam On Numara
  • Konu Acmıs Adamın Konusu Kapatıor Hersey Sorunsuz
  • Bence En iyi Moderatör
    salihf7
  • @Admin Shegys At Moderatörlükden !

Shegys in Konuları Var !

Biz Onun Konularını Begenmedik Diyelim Ama Kim Kaldırcak ?

Anca Kendini Bişey Sanar Sabit Bir İnsan Sadece Kendisi !.

@Admin Bunu Gör Ve Artık Yeter Paylasım Yapamıyoruz
Shegys Yüzünden Adam Kıskanc Kapatıo Konuları !

:) niye yaranamıyorum bu bölümün iyi olması için elimden geleni yapıyorum kimi kıskancam ? neden kıskancam ? onlar bana ne yaptı ki onları kıskanayım ? burda sizin açtığınız yanlış konuları kapatıyorum ben kafama göre kapatmıyorum hepsinin bir kuralları var kuralları yapmak suç ise atsınlar beni git kime şikayet edersen et. Bölümün Kuralları burada uygun olmayan hangisini kapattım ? al işte kurallar hangisine cevap yazmadım ? özel mesaj burdan mesaj at kurallına uygun olmayarak 1 konu bile kapatmadım eğer kapattıysam namert olayım. hep bölümün iyiliği için uğraştım bunu mu hakettim . yemin ederim içim sızladı.24 saat süre verdim ki düzeltsin diye bazı konular eski diye vermemiş olabilirim. bazı hatalarım olmuş olabilir. ama asla kafama göre konu kilitlemedim. hatta bazı konular çok güzel diye yedek link bile ekledim bu mu karşılığı hangi konu diye merak edersen özel mesaj burdan at gönderiyim .daha fazla üzülmek istemiyorum lütfen uzatma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri