Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

oyun açılmıyor hatada vermiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sexysexy112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, öncelikle keyifli forumlar. yaklaşık bir haftadır oynadığım pvpye iki üç gündür giremiyorum, sorunum ise çok basit yani görünüşte, şimdi pvp'nin kurulu olduğu klasör yani C/Program Filesx86 / GameforgeLive/ Game/ metin2 falan giriyorum metin2.exe ye tıklayıp oyunu açıkıyorum, sonra normal bir şekilde torrent geliyor sonuna kadar doluyor ve oyunu başlat diyorum. Oyunu başlat dedikten sonra hackshield neredeyse %10 u doluyor sonra bi anda hepsi dolup kapanıyor, bi sorun yokmuş gibi gözüküyor şimdilik. Sonra iseee hiç birşey kesinlikle hiçbirşey mouse'un yanında dönen top bir iki saniye dönüyor ve hiç birşey olmuyor. İsletim sistemimi ve şu ana kadar yaptığım şeyleri altta yazıyor

LAPTOP'un özellikleri :

RAM : 4 GB

Ekran Kartı : Mobile İntel HD Graphics ve AMD Radeon HD 6370M

İşletim Sistemi : İntel core i5 2.3 ghz

Şu Zamana kadar hatayı çözmek için yaptıklarım

Oyunu silip tekrar yükledim
hackshield'i güncelledim
Oyunu Yerel Disk C'den D ye aktardım
DEP'den Metin2'yi seçtim ve yine çalışmadı
Antivürüsü kapadım sonra sildim ve en sonunda FORMAT ATTIM. Olmadı Olmadı yine olmadı

Ve işin garip tarafı oyunun kurulu olduğu klasöre başka bi pvp attım mı açıldı, 2-3 tane pvp denedm hepsini açtı ama birtek TURKMETİN2'yi açmadı, bazı sivri zekalar burda sv kapanmış olmasın diyebilirler sv kapanmadı arkadaşlar oynamaya devam ediyor..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri