Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elite forces lejyon savaşları başlıyor

psychosea

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
32
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 13 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Elite Forces da uzun zamandır beklediğim lejyon savaşları başladı ve ben bu ödülü kazanmak istiyorum. Benimle aynı düşüncede olanlar oyundan beni eklesin bu ödülü kazanamasakta başka ödüller bizi bekler. Lejyon savaş detaylarını sizinlede paylaşmak istiyorum;

ekibi her zaman olduğu gibi oyuncularının isteklerine kulak verdi ve tam 28.000 NP ödülü ile gelenekselleşmesi planlanan Mini Lejyon Savaşlarının başvurularına başladı.

Bugün ile başlayan kayıtlar 26 Ağustos saat 12.00’de sona erecek. Oyuncuların ellerini çabuk tutmalarında fayda var.

Katılmak için yapılması gerekenler ise çok basit;

• Lejyon Adı:
  • Lejyon adına yarışacak oyuncular:
  • Yedek oyuncular:

Başlıklarıyla ilgili foruma bilgileri verdikten sonra geriye ilk 8 takımın yani katılmaya hak kazanan lejyonların belirleneceği 26 Ağustos saat 17.00’deki kurayı beklemek kalıyor. Kura sonuçları yine aynı başlık altından video ile açıklanacak.

Hız kesmeden etkinliklerine devam edecek olan Elite Forces ekibi, bu ödülün ilerleyen zamanlarda daha büyük ve daha farklı içerikleri barındıracağının da bilgisini verdi.

Katılım ve detaylı bilgi için forum adresi:

Resmen kaçırmışız ya. Eminim eğlenceli olmuştur. Neyse artık bir dahaki turnuvaya başvururuz. Ekip hazır ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri