Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Soyuldum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klementayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yuri sen konuşma sen insanlıkdan çık bak yetkılı kişiler yardımcı olurlarda

Bi yerde sorun var şimdi çharın açık sonra sen yokken oyundan atıyor sonradan elbet biri girip itemleri alıyor ve sende chara tekrar girebiliyorsun yani demek istediğim

Kullanıcı id bile bilen olursa sıkıntı id şifre bilipde giriyor ve id şifreyi değiştirmiyor şimdi senın id şifre bilen birisi hatta id bilen birisi yani yakın iyi yada kötü bi arkadas yapmış olabilir yanlış anlama art niyetlilik yok ben senın id şifre bilmeden saman editlerini alamam bilirsemde id şifreyi değiştirirdim bu değiştirmediğine göre yakın biri sana

Hem admın böyle durumlarda HESAP GÜVENLİĞİ OYUNCUYA ATTİR DER noktayı koyar

En fazla savcılıga gidersin
mmomt2 şikaytte bulunursun kanıtlarınla falan Mmomt2 Adaletle hesap sorulur admınde bakma gereği duyulur :D

Ya zaten saman editleri +5 t gitmiş sanki benım gibi sura eskılerın gitti sen gene iyisin benım 2 mılyara yakın oyun içi charım itemlerim herşeyim gitti :D

HAYATYALALN ADİN GİBİ YLaNCİSİN SENİN HİC İTEMİN OLMADKİ ZATEN HERSEYİ CALARAK YPTİN HAYDAN GELEN HUYA GİDER G.o TEKRAR SUDE

Delıkanlı olda doğru yalansız bilip bilmeden konuşma

Bilip bilmeden konuşuyorsun agzını burnunu kırmıyım dua et küfür edemiyorum gider baska hesap açar söverdimde sana küfürden anlamazsın sen

benım gerçek paramı bile çaldılar lan sen neyı konusuyon daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri