kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Soyuldum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klementayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

saat 6.30 civarı Britanya çarımdaydım ve çölde duruyodum yarım saat afk kaldım geldigimde oyundan atmıştı girdimki şamandaki editler +5 t yok ve oyundaki yakın arkadaşım 2015 çarın kapanıp açıldıgını görmüş cevap niye vermiyosun diye yazmış cevap gelmemiş sonra gene oyundan çıkılmış eğer ki zahmet olupda ilgilenen olursa ki oda olursa kanıt istemesin bunu hiç bi şekilde kanıtlıyamam afk ydım çar açıktı yarım saat gittim geldim oyun atmış girdim ki çar bom boş bunu hiç bi şekilde ispat edemem lütfen bunu araştırın

Son düzenleme:
En son girilen ıp lere baksınlar... Tenezzül ederlerse tabi.. Bide ticarette kıme verıldıgı bulunabılır... Geçmiş olsun ...

saat 6.30 civarı Britanya çarımdaydım ve çölde duruyodum yarım saat afk kaldım geldigimde oyundan atmıştı girdimki şamandaki editler +5 t yok ve oyundaki yakın arkadaşım 2015 çarın kapanıp açıldıgını görmüş cevap niye vermiyosun diye yazmış cevap gelmemiş sonra gene oyundan çıkılmış eğer ki zahmet olupda ilgilenen olursa ki oda olursa kanıt istemesin bunu hiç bi şekilde kanıtlıyamam afk ydım çar açıktı yarım saat gittim geldim oyun atmış girdim ki çar bom boş bunu hiç bi şekilde ispat edemem lütfen bunu araştırın

Şifreniz kimde vardı? Anlattığınız şekilde olan soyulmalar hack yediğinizde, gerçekleşir ya siz yada sizin hesabınıza giren kişinin bilgisayarına bir şekilde virüs girmiş. Benzer bir sorunu yıllar önce yaşamıştık 4 -5 hesabımız aynı anda oyundan düşürülerek şifreleri değiştirildi ve soyuldu. hesapları ortak kullanan 3 -4 kişiydik aramızdan birisi balık botu indirmiş ve virüs almış bilgisayarına, o gün girdiği hesapların hepsi soyuldu girmediği 2 hesabımızı kurtarabilmiştik. Anlattığınız olay bizim yaşadığımız olaya benziyor ve bu konuda malesef yapılabilecek birşey yok. Hesaplarımızdan kendimiz sorumluyuz. Geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri