Test5410 1
Test5410
berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bozuk Görüntü .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saqolera2620
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 709
merhaba arkadaşlar Yerini Burasımı Bilmiyorum ama şöyle bir hata ile karşılaşıyorum her programı açarken SS ' ini vereyim .
rrrpy.jpg

rrrrj.jpg

rrrs7.jpg
rrrsz.jpg

Yorumlarını Bekliyorum Ve daha Fazlası var bunun gibi ..

merhaba arkadaşlar Yerini Burasımı Bilmiyorum ama şöyle bir hata ile karşılaşıyorum her programı açarken SS ' ini vereyim .
rrrpy.jpg

rrrrj.jpg

rrrs7.jpg
rrrsz.jpg

Yorumlarını Bekliyorum Ve daha Fazlası var bunun gibi ..

Eğer windows programıysa ki büyük ihtimal öyledir.
32 bit 64 bit farkı olabilir. Eğer yoksa.
Program düzgün yüklenememiştir.Yani Hatadaki DLL dosyası eksiktir veya yüklenememiştir.Tekrar yükle.
Net Fremawork 2.0 veya 3.5 yüklü olömadığında program açılırken bu tarz tip tip değişik hatalar verir.

Eğer windows programıysa ki büyük ihtimal öyledir.
32 bit 64 bit farkı olabilir. Eğer yoksa.
Program düzgün yüklenememiştir.Yani Hatadaki DLL dosyası eksiktir veya yüklenememiştir.Tekrar yükle.
Net Fremawork 2.0 veya 3.5 yüklü olömadığında program açılırken bu tarz tip tip değişik hatalar verir.
bencede dll eksiktir her hatada aynı dll yi diyorsa o dllde problem vardır.
Bi dll sitesi vardı orada her dll vardı o siteyi bulabilirsen ordan indir hatadaki yola yapıştır ve değiştir.

Peki Yüklediğim Bir programdan dolayı olabilirmi ilivid .vs ?

Önceki mesajımdada bahsettim yüklediğin bir program düzgün yüklenemediği için veriyor olabilir diye ancak şuan dikkat ettim her hatada belirtilen konum ayrı hatta birinde cmd'den bahsetmiş buda sorunun bir tek programdan değilde genel bir problemden kaynaklanabileceğini gösteriyor.Bozuk görüntü dediğine göre grafikle yani ekran kartıyla ilgili olabilir.Ekran kartı drvierini güncelle PC'ye reset at eğer hata tekrar gelirse format at. CD'si varsa CD ile yoksa USB ile.Sakın PC ciye götürme.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri