delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Sözümün Arkasındayım"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AxiDewiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mehmet abi oyuna gelmeyeceğini dile getirdi. Daha ben ne diyebilirim kendisine ?

Emeğinize sağlık sizinde işiniz zor bir şeyi yanlış bilip doğru sanmak.Kimsenin size inanmaması dışlanma ilgisizlik bende öyle olsam bende sizin gibi olurdum sizde haklısınız maruz görün arkadaşları beyler

Dışlanmak mı? Ulan asıl dışlanan sensin hiç bir loncaya giremeyen adı hırsıza çıkmış bir adamsın sen. Zamanında royale girmek için bana gelip fake bir char açim sizin aranızda takılim böyle çok canım sıkılıyor diyen adamsın sen ne zamandır ben dışlanır oldum :) Loncaya aldım seni adam sandık baktım böyle bir dönüş yaptın loncamdan'da attıp kaldın sap gibi şimdi gelmiş dışlanıyorsunuz diyorsun ya :)

Vay vay vayy Müslüm'e bak sen :D Fake çar açıp aramızda takılacaktın haa vay uyanık vay :D Bu Müslüm'den korkulur :D

Ki bir sürü charım var zaten ben yapacağım işi söylemem yapmadıklarımı söylerim bu cemede yapmicaklarımdan birini söylemiştim yapıcağım işi tek yaparım kimseye ihtiyacım yok :) bunca zaman yediniz yiyorsunuzda genede yersiniz şuan yan charımdan ben müslüm diye bağırsam olurmu öyle şey dersiniz :)

Lonca mevzusunda ise ben her loncaya ne yaparsam yapayım girerim devrim desen emreye bir telefon delitürkler desen tayfuna bir telefon royal yada elitarmy desen bir rica senin lonca desek ondaydım zaten atmışın ama geri girmem iki kelime oyunuma bakarım alırım aklını girerim gene ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri