noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Sözümün Arkasındayım"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AxiDewiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aaaa PORTO sınırsız yemişti değil mi ? Ya neden söylediniz bakın üzüntüden oyuna da giremem ben şimdi :(

Çok üzüldüm çokkk .s

Su testisi su yolunda diye bi laf vardır müslümAN .S :) (İnce) :)

Helal sana memo tüm pokunu ortaya çıkardın adamların :d

Axi memo abin hatırlamıyor hatırladıgı gün bana gelsın ona ben dıyım kı eger vermedım batu hırsız dıyorsa MARESAL ı bölsen 5 adet SARIKAMIS cıkartır itemler kara abin gelsın hatırladım simdi tam olarak desin MARESAL onundur zaten ya batuya ya sinana yada memoya layıktır bu charı guvenle verıcem gözüm arkada kalmıycak bende kesın olarak söylüyorum hatta köye gidecegi gün batuya deriyi verdiginde batu pm de atmıstı memo derıyı verıyor ne edeyim gibi AxiDewiL fark yaratır ama farkıda sanırım sacmalamak bende fark yaratırım axi izlemeye devam et bak fark dedıgın nasıl olucak

Bu yaklaşımla gidersen daha çok Axi kaybedersin sen Serdal Abi :) Ben her şeyi en ince detayına kadar incelerim, en sonunda bir sonuç elde ederim. Bunu da kanıtladım. Batu ile de her türlü selamımı alır veririm. Yok saçmalamak falan bu kelimeler hiç hoş değil, ben nasıl saygılı davranıyor cümle kurarken kelimelerimi düzgün seçiyorsam aynı şekilde karşımdaki kişiden de beklerim. Karşımdaki kişi öyle davranırsa güzel muhabbet bir iletişim örneği ortaya çıkar.

Batu yalan konuşuyor dedim. Burda kanıtladım. Ben kimsenin arkasından konuşmam, yok BATU'ya sana güveniyorum arkasından batu bilmem ne gibisinden yapmadım. Onu yapanlara erkeğin o. diyoruz biz :)
En iyi örneğini PORTO'nun bukalemun gibi renk değiştirmesinden anlayabilirsin.

Mehmet Abi bana ne zaman BATU yapmamış MEMO derse o zaman bu konuyu gönül rahatlığıyla kendi açımdan kapatabilirim.

İyi Forumlar.

Benden de size anca örnek olurdu zaten :cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri