darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Sözümün Arkasındayım"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AxiDewiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Vallahi Batu hırsızdır ya da değildir diye bir şey demedim ama yalan konuşuyor. Bu videoda açık ve net. Müslüm'ün kıvırmasının sebebi ise bana blöf yapıyorsun dedi. Bende o videoları atarsam ne veriyorsun lan dedim. Müslüm ne dilersen dile gibisinden konuştu 5 5 kolyeyi istedim. Videoyu attım, tabi vermeyeceğini biliyorum. Sonra Asena gibi bir o tarafa bir bu tarafa :)

Müslüm masama gel 200 lükleri yapıştırayım aradan aradan :D Hoppp :D

Bu şarkıyı sana armağan ediyorum Müslüm :D

Benim mehmet gelsin diyişimin tek 1 sebebi var.BEN MEHMETE GİTMEDEN ÖNCE KENDİ CHARIMIN ŞİFRESİNİ VERDİM.BUNU GÜVENDİĞİM İÇİN DEĞİL İSTESE DAHA ÖNCEDENDE VERİRDİM.GELDİĞİNDE OYUNDA OLMAM İTEMİ BENDE KALMIŞ OLUR.TOPLU SAVAŞ OLUR.VS ATAR.YADA KULE YAPAR DİYE KENDİ CHARIMIN ŞİFRESİNİ VERDİM.SİZCE BİR DÜŞÜNÜN SOYACAĞIM ADAMA KENDİ ŞİFREMİ NEDEN VEREYİM ???

Sadece boş konuşmalar ve itiraflarla geçiniyorsunuz.Kime sorsam bende mehmetin telefonu var facesi var.Oyuna çağırmaya gelince kimse çağırmıyor ki bizde konuşalım.Madem ki axi de facesi var çağır dediğim zaman sen söyle ben iletirim kendisine diyor. Aslında sağlam kafayla düşünürseniz kanıtlarınızı tamamen incelerseniz yorumları iyi okursanız Bir sorun kalacağını sanmıyorum. :)

Benim mehmet gelsin diyişimin tek 1 sebebi var.BEN MEHMETE GİTMEDEN ÖNCE KENDİ CHARIMIN ŞİFRESİNİ VERDİM.BUNU GÜVENDİĞİM İÇİN DEĞİL İSTESE DAHA ÖNCEDENDE VERİRDİM.GELDİĞİNDE OYUNDA OLMAM İTEMİ BENDE KALMIŞ OLUR.TOPLU SAVAŞ OLUR.VS ATAR.YADA KULE YAPAR DİYE KENDİ CHARIMIN ŞİFRESİNİ VERDİM.SİZCE BİR DÜŞÜNÜN SOYACAĞIM ADAMA KENDİ ŞİFREMİ NEDEN VEREYİM ???

Sadece boş konuşmalar ve itiraflarla geçiniyorsunuz.Kime sorsam bende mehmetin telefonu var facesi var.Oyuna çağırmaya gelince kimse çağırmıyor ki bizde konuşalım.Madem ki axi de facesi var çağır dediğim zaman sen söyle ben iletirim kendisine diyor. Aslında sağlam kafayla düşünürseniz kanıtlarınızı tamamen incelerseniz yorumları iyi okursanız Bir sorun kalacağını sanmıyorum. :)

Hırsızlık zaten karşılıklı şifre vermekle olur bir insanın içinde kötülük varsa soyar adamı :)

Emeğinize sağlık sizinde işiniz zor bir şeyi yanlış bilip doğru sanmak.Kimsenin size inanmaması dışlanma ilgisizlik bende öyle olsam bende sizin gibi olurdum sizde haklısınız maruz görün arkadaşları beyler

Peki cem mantıklı düşünemiyorsun bunu herkez anladı.ama peki madem senin şifren mehmette var mehmet neden bunu soymadı ki diye düşündünmü peki ??

Yoksa gine saçmalayacakmısın merak ediyorum açıkçası :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri