HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle yanlış yerdeyse özür diliyorum moderatörlerimizden konumu kilitlemelerini değil uygun yere taşımalarını istiyorum.
Bölümün moderatörlerinden biraz daha ilgi bekliyorum sabitledikleri onca konuyu kontrol etmiyorlar. Bu sürekli güncellenen bir oyun ve çoğu sabit konu artık eksik veya yanlış bilgi içeriyor. Lütfen moderatörlerden bu konuları artık incelemelerini, mümkünse konuların güncellenmesini ya da silinmesini rica ediyorum !
Bölümün moderatörlerinden biraz daha ilgi bekliyorum sabitledikleri onca konuyu kontrol etmiyorlar. Bu sürekli güncellenen bir oyun ve çoğu sabit konu artık eksik veya yanlış bilgi içeriyor. Lütfen moderatörlerden bu konuları artık incelemelerini, mümkünse konuların güncellenmesini ya da silinmesini rica ediyorum !
Son düzenleme:
Bu bölüme hakim 1-2 moderatör arkadaş alabiliriz. Bölümle ilgilenebilecek ve uygun şartları taşıyan kişiler başvuru yaparlarsa değerlendireceğz
Bu bölüme hakim 1-2 moderatör arkadaş alabiliriz. Bölümle ilgilenebilecek ve uygun şartları taşıyan kişiler başvuru yaparlarsa değerlendireceğz
Oyuna fazlasıyla hakimim ancak moderatörlük için gereken şartları taşımıyorum. Ama bence bu ve bir sürü bölüm için moderatörler sabit konularda daha seçici olsun ve hemen hemen her bölümde ki bu sabit konu çöplüğü ortadan kalksın.
oyuna sürekli yeni bişeyler geliyo değişen çok şey olduğunu düşünmüyorum aynı mantık yine
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)