- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunda olan arkadaşlarımız bilir SARIKAMIS nicki arkadaşımız soyulmuştur bizde MARESAL'den ve DELUXO'dan şüpheleniyoruz arkadaşımız her ne kadar inkar etsede davranışları onu ele verdi hele ki son yaptığı olay işin neredeyse %100 onun soyduğunun kanıtı olmuştu.
SARIKAMIS'ın bazı itemlerinin DELUXO'da çıkması ve MARESAL'inde onu aşırı derece savunması bu iki ortağı ele vermiştir
Şimdi MARESAL'in kendi eliyle foruma attığı bir video bu videoda MARESAL'in envanterinde 2 adem b turkuaz gözükmekte şahısın 1 tane b turkuazı olduğunu biliyoruz 2. sini yansıt dediğimizde item göstermiyorum dedi sakın o b turko SARIKAMIS'ın turkosu olmasın
Buyrun video:
Sonra konuşmalarımıza bir bakalım arkadaş önce kim demiş bende 2 adet b turko olduğunu diyor sonra videoda gördüm dediğimde evet var inkar etmiyorum diyerek kendisiyle çelişmiştir. He birde hemen hemen hergün hava atmak için itemlerini yansıtıp 1500t fiyat yazan MARESAL nedense şimdi item göstermiyorum demiştir
Buyrun konuşmalar :
SARIKAMIS'ın bazı itemlerinin DELUXO'da çıkması ve MARESAL'inde onu aşırı derece savunması bu iki ortağı ele vermiştir
Şimdi MARESAL'in kendi eliyle foruma attığı bir video bu videoda MARESAL'in envanterinde 2 adem b turkuaz gözükmekte şahısın 1 tane b turkuazı olduğunu biliyoruz 2. sini yansıt dediğimizde item göstermiyorum dedi sakın o b turko SARIKAMIS'ın turkosu olmasın
Buyrun video:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sonra konuşmalarımıza bir bakalım arkadaş önce kim demiş bende 2 adet b turko olduğunu diyor sonra videoda gördüm dediğimde evet var inkar etmiyorum diyerek kendisiyle çelişmiştir. He birde hemen hemen hergün hava atmak için itemlerini yansıtıp 1500t fiyat yazan MARESAL nedense şimdi item göstermiyorum demiştir

Buyrun konuşmalar :
Son düzenleme:
- Konular
- 74
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
PrimeverA karakterinin soyulması da bunlarla alakalı olabilir
))
))- Katılım
- 5 Mar 2010
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
PrimeverA karakterinin soyulması da bunlarla alakalı olabilir))
alakalı değil bizzat bunlar yaptı
dün primaveranın çalınan lanetini yansıttılar DELUXO'dan ses çıkmadı biz bu DELUXO'dur deyince laneti yansıtadan adam oyundan çıktı
sizin arkadaşınızın çalınan bir itemini satmaya çalışsalar siz susar mısınız? İşte böylece bu olayda ortaya çıktı yazmayı unutmuşum 
- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0