Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ah maresal ah

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem43140
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cem43140

Level 4
TM Üye
Konular
87
Reaksiyon Skoru
54
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunda olan arkadaşlarımız bilir SARIKAMIS nicki arkadaşımız soyulmuştur bizde MARESAL'den ve DELUXO'dan şüpheleniyoruz arkadaşımız her ne kadar inkar etsede davranışları onu ele verdi hele ki son yaptığı olay işin neredeyse %100 onun soyduğunun kanıtı olmuştu.

SARIKAMIS'ın bazı itemlerinin DELUXO'da çıkması ve MARESAL'inde onu aşırı derece savunması bu iki ortağı ele vermiştir :)

Şimdi MARESAL'in kendi eliyle foruma attığı bir video bu videoda MARESAL'in envanterinde 2 adem b turkuaz gözükmekte şahısın 1 tane b turkuazı olduğunu biliyoruz 2. sini yansıt dediğimizde item göstermiyorum dedi sakın o b turko SARIKAMIS'ın turkosu olmasın :)
Buyrun video:

Sonra konuşmalarımıza bir bakalım arkadaş önce kim demiş bende 2 adet b turko olduğunu diyor sonra videoda gördüm dediğimde evet var inkar etmiyorum diyerek kendisiyle çelişmiştir. He birde hemen hemen hergün hava atmak için itemlerini yansıtıp 1500t fiyat yazan MARESAL nedense şimdi item göstermiyorum demiştir :)

Buyrun konuşmalar :

Son düzenleme:
PrimeverA karakterinin soyulması da bunlarla alakalı olabilir :)))

PrimeverA karakterinin soyulması da bunlarla alakalı olabilir :)))

alakalı değil bizzat bunlar yaptı :) dün primaveranın çalınan lanetini yansıttılar DELUXO'dan ses çıkmadı biz bu DELUXO'dur deyince laneti yansıtadan adam oyundan çıktı :) sizin arkadaşınızın çalınan bir itemini satmaya çalışsalar siz susar mısınız? İşte böylece bu olayda ortaya çıktı yazmayı unutmuşum :)

Cem bide sedret yani deluxo bana sarıkamışın bileziğinide satti :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri