Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
sankı ban cezalarını sen verıyorsun ha bırde zırh sordun senın dedıgın dakıka 5 kısıye gosterdım ayrı ayrı sahıtlendırdım onlar sana anlatıcaklar gercekten varmıs dıye ha bu konu ıcının ıcındekı hırsızlık veya ıftırayıda çözsunler adamların ıslerı guclerı var konuyu kapatıp farklı farklı konuya yorulmasınlar ıstedım ha bırde o dedıgını ınceledım de sanırım videoda bır garıplık var hatta bır olay daha var sahıtlerımın sana yeterı kadar ıspatlarlar sana üzülüyorum neden bılıyormusun ayrılıklar zamanla olacak seyler ayrıldık dıyede bu kadar agır kımse kımseyı yargılayamaz ama neyse olan oldu artık ıstersen konuyu daha fazla mesgul etmeyelım ha ne dersın ben dıyorum kı şimdilik sen haklısın ama sıra banada gelıcek o zaman kım haklı olucak oyunu oynayan arkadaslarımız soylesın bakalım bırakalım zamana istersen
banı ben atmıyorum ama hangi kelimenin ne kadar ban olacağınıda biliyorum he zırhıda bana göstermedin başkasına göstersende fark etmez bana göstericektin hiç bir şey olmucaktı ama kime gösterdiğinde belli kendi adamlarına göstermiş gibi yapıp şahit yapacaksın 

Aynen göster diyom sana item göstermek zorunda değilim diyor zorunda değilsen bu itamlarıda kabul ediyorsun demektir.Neden göstermiyorsun yani bir sebep söyle mantıklı tamam dicem
sonra gösterdiğin adamlarda kendi adamları bize neden göstermiyorsun
He bende yaparım senin gibi bende de 2 envanter 200t banknot var aha cem gördü şahit sen inandınmı şimdi serdal biz inanalım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)