farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Jüpiter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem43140
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ağlamak kelimesinin anlamı ne neyden ban yicek ağlatırımın köküne inersek ağla ağla nerelerde ne anlamla kullanılır bir araştır 1 levelden küfür edenler için ıp banı bende onaylıyorum.Ama şuda var bir edene bakarım birde edilene bakarım bence kanıtlardan çok sebep sonuç ilişkisi ile ilerlenmeli ama buda çok teferruatlı olucaktır.Ayrıca onursuzun eş anlamlısı şerefsiz GoodFeeling de DELUXO da bu lafı kullanmış şuda varki ıp ban gelirse bendeki ss lerin göz önünde bulunursa ilk sen gidiceksindir.

Gerçekten saçmalamaya başladın :) banlatıcam diye en ufak lafı şikayet ediyorsunuz biz sizin gibi terbiyesiz değiliz ne dediğimizin farkındayız daha fazla küçülme konuyuda uzatma :)

Şimdi bu koyacagım video da örnek dikkatle bakın bu videodakı o arkadas diye ıddaa etmıyorum bu bana gelenlerden sadece bir örnek emin olun bunların dahasıda var bende sayın yönetıcıler sizden IP ban istiyorum sv mize getirin en azından küfür yedıgı ıcın 10 larca arkadaslarımız var en azından onlar oyunları bırakmasın yöneticiler ilginize .....

Bu sadece size sundugum örnek bir video inceleyin

Ayrıca arkadasımız hala kıskırtma pesınde artık bıktım yanı dahada yorum atmıyorum yöneticiler söz artık sizde ben hakkımı arayınca küçülüyormusum demek kı hakkımızıda aramamak lazım bu form da ve oyunda oyle dusunuyorum size iyi çazlısmalar iyi forumlar

Son düzenleme:
Aynen user kardesım yöneticiler fotograf karesımı yoksa lınk ten nerede kımın uyelıgınde upload oldugunu sanırım görebılırler senın ıcın fotograf karesı olarak kalsın iyi forumlar user arkadaslarım size kolay gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri