Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O kelime ile pek bir sonuç elde edeceğinizi sanmıyorum. Yalnız benim atacağım video da bomba gibi sözler geçiyor. Herkesin gözü bende. Ayrıca Müslüm her şeye atlama kardeş, sonra üzülen taraf sen olursun. Yarası olan gocunmuş, gocunmuş ki o kelimeyi duyduğu için forumda konu açma gereksinimi duymuş. Geçmişe mazi Müslüm'e Gazi derler
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.axi seninde bir şey yapacağın yokta saçmalıyorsun gibime geliyor madem var elinde video at herşey bitsin. Ayrıca ne müslüm nede ben arada kalmayız bizim kimseye ihtiyacımız yok ama sen dikkat et dediğin video yoksa arada sen kaynarsın
ulan bir ss attık kapatmadılar konuyu mesele nerelere geldi
ulan bir ss attık kapatmadılar konuyu mesele nerelere geldiCem oyun oynadıgın zamanlarda her seye dıkkat ederım dıyorsun ama cok zafın var birincisi benım ıstegım bellı 2. sı axi ve müslüm onlarda ne ıstıyor benden oda bellı ama benım edecegım en guzel Süpriz olarak baya güzel olacak 1. güzellik SARIKAMIS gelicek 2. güzellikte bendekı itemlerın neler oldugu sen sımdı hala oyunda bana pm den de hırsız lafı ettın ben yedım sanma ama yemedım yememde batuhanda oyle degıl ama sunu unutmakı ne sen ne muslum bır arada olacagınıza ıhtımalım yok ayrıca asıl cevaba gelıcez oyle bır konu edecegım kı cem oyundan göruntulerle grurlu olan zaten sorunlu degıldır bır sey olmaz axi için uzuluyorum sadece her zaman dedıgım gıbı konunun aslını gel benden sor kafana göre 2 vıdeo almak la kafana göre karar vermekle her sey bıtmıs degıldır ama axi tbr edıyorum buradan senı sebep ne olursa olsun unutmakı kanlı dusmanda olsa karsındakı senın onu karalamaya hakkın olmaz ben en guzel cevabı verıcegım sadece tek ıstedıgım bu konuyu yöneticilerin kapatmaması sebebı buyuktur en azından oyunu emegı ıle oynayan bır takım arkadasların neler ıcın ne sekılde yargılandıklarını göstermek için ıstıyorum kı sayın yöneticiler konuyu kapatmasın en azından benım upload etmeye calıstırgım video yu atmam için musade etsınler bana o yetecek 4 yıla yakındır mmomt2 de playerım hıc bır zaman haketmedıgm bır seyı bırılerı tafından soylenmesınden bıktım artık 1 lvl degıl tavız yok ne olursa olsun video koyucam buraya bunun için üzerine basarak yazıyorum sayın yöneticiler bu benım hakkımdır oncelıkle bır kısıye özel gönderıcem sonrasında bu konuya ılave edıcem ve talebım IP ban olucaktır Jüpitere basladım baslayalı bu kısı harıcınden cok agır olmayan hakaretler ısıttım ama vıdeoda gorucegınız karekter ıcın IP ban talebı ıstıycem insallah dilerim ki bu konuda benım paylasıcagım video ıcın bır yer bırakırsınız sayın yöneticiler iyi forumlar...
konuyu kapatmamalarının bir sebebi yok bakarsan bugün hiç kimse bakmamış konulara ayrıca IP ban atsınlar benim için sıkıntı yok ben şuana kadar kimseye öyle 1 lvl chardan küfür etmedim etmemde sende bunu iyi biliyorsun ama maksat çamur atmak olduğundan sen her şeyi yaparsın. Madem çok masumsun sana zırhları göster dediğimde göstermedin hee bu saatten sonra göstersende bir şey değişmeyecek çünkü gider birinden ödünç alıp gösterirsin sizden her şey beklenir ama kendi kendinizi ele verdiniz bir ss koydum ne kadar çok çırpındınız yav altı üstü 15 gün ban yicek 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)