farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Jüpiter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem43140
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Server: Jüpiter

Nick: DELUXO

Link:

Onursuz kelimesinin şerefsiz kelimesiyle eş anlamlı olduğunu belirtmek isterim sözcüklerin anlamlarına bakmadan ilgilendim yazıyorsunuz'da :o

:l04:​

Bu arada arkadaslar ben DELUXO ya katılıyorum iftira atanların onurunun olacagını sanmıyorum bence dogru söz kullanmıs sonuna kadar haklı bence sv den 1 lvl char dahıl her seyı yazan sız sımdı onurlu kelımesının anlamını arıyorsunuz turkcede1 lv char ile aılevı kufur etmek iftira atmak ne zamandan berı onurlu insanları kasdetmıstır bu yazmıs oldugumu sayın yönetıcıler okusun servere IP ban getırın bende sıze ne kadar 1 lvl char ıle aılemıze kufur edenlerın serısını atayım bu onursuzx kelımesıne ban atmanız cok yanlıs olucak acıklamasınıda edeyım koyun yönetici kım ıse kendınızı oyunda oynuyor sayın 1 lvl char sıze aılevı hakaret edıcek hırsız dıyecek sızı kıskırtıcak dogal olarak oda dıycek onursuz sun sız ceza alıcaksınız mantıklı dusunursenız ne kadar sacma bır konu bu ben ıtıraz edıyorum bu konu hakkında yöneticiler ilginize duyurulur iyi çalışmalar

söylediklerin tamamıyla saçmalık benim şahısa hakaret ettiğime dair hiç bir kanıt yokken şahıs bana onursuz diyerek ağır bir hakarette bulunmuştur eğer sözlük anlamına bakarsanız şerefsizle eş anlamlıdır. Önce saygı 1 lvl chardan kimin küfür ettiğini bilmeden çamur atmak kolay ama kimse size hakaret etmedi önce haddinizi bilin yoksa böyle buralarda ağlatırım adamı ;)

yazdıgın yoruma bakarsan form genelınde buralarda aglatırım adamı demek bıle suctur burada o kelımeyı yazabılen emın olkı oyundada 1 lvl hesap acık kufur etmekten kacınmaz ben bu aglarıtım kelımesı hakkında yönetıcılerden form hesabının banlanmasını taleb edıyorum sonuc ıtıbarı ıle kıskısrtmaya yönelık bır davranıs ben buna uysam yöneticiler karar sizin sonuc ne olur sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri