Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi Files Oficcal Serverfiles

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diconeta12345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

files hiç bi sorun çıkartmadı teşekürler

ve bişey daha

buna sorun diyemem ama şuan milletin kafasını karıştıran tek zorluk item proto ve mob proto editlemek olcaktır navicattan diğer datalar ayarlanıyo ama item ve mob prptolar direk db dosyasından yapılması lazım

artık sadece oturup kaç terbiyesizin bu files benim demesini izliycez :D

Official Skybox

Geceleyin skntı var sanırım packten dolayı kaynaklı ve gece olunca Runik görünmüyo bunlar pack skıntıları sımdılık gorunen :) birde Karanlık Ejder Kayası Mapıda skntılı :) ışınlanma yapmıyo sımdılık ılk gozlenımler :) ama gerıs kalanına laf edılemez sanırım :)

Official Skybox

Geceleyin skntı var sanırım packten dolayı kaynaklı ve gece olunca Runik görünmüyo bunlar pack skıntıları sımdılık gorunen :) birde Karanlık Ejder Kayası Mapıda skntılı :) ışınlanma yapmıyo sımdılık ılk gozlenımler :) ama gerıs kalanına laf edılemez sanırım :)
aynen kardesim bendede karanlık ejder mapa ısınlanmıyor bu arada bu kadar kucuk birşey demişsin bunu 0 dan yazmak 1 haftasını alır adamın tabi maxmi biraz ordan biraz burdan yaptıgı için ve daha önceki fileslerindende alıntı oldugunu tahmin ediyorum, bir kaç gununu almıstır yinede paylaşmın için teşekkürler maxmi kusura bakmasın hakkını helal etsin

Salay bilişimmi saçmalama :D :D :D

Saçmalayan sensin kardeşim.Biz bu filese para veriyoruz senin gibi neyse forum kuralları izin vermiyor o kelimeye. Şu filesi kaldır yoksa yasal işlemle görürsün files paylaşmayı. Tüm herşey kanıtlar bizim haklı olduğumuzu.Bu filese kaç bilişim ne akdar verdi biliyor musun sen! Senin gibi kişiler yüzünden verdiğimiz para , emek boşa gidiyor.

arkadaşım ben burda zenginden alıp fakire veriyorum yeter çok kazandı maxmi :)

Sen robinhood musun çocuk. Senin gibi çocuklar yüzünden bizim emeklerimiz boşa gidiyor işte. 12-13 yaşında gelmişsiniz buraya yaptığınıza bak.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri