Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi Files Oficcal Serverfiles

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diconeta12345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sıfır orjinal files kendim kullandım sorunsuz eğer bi sorun olursa skyp ekleyebilirsiniz

Maxmi files artık herkeste zaten :) isteyen her forumda ücretsiz buluyor.Payalaşım için teşekkürler. :)

Maxmi files artık herkeste zaten :) isteyen her forumda ücretsiz buluyor.Payalaşım için teşekkürler. :)

bu maxminin ücretli sattığı bi files herkezde yok sen eskilerle karıştırıyosun ve paylaşılması iyi olmadı 4-5 edit atıp şimdi herkez benim dicek ve

diconeta arkadaşım şuan filesi yedek bi sunucuya kurdum ve şuan bi sorun çıkartmadı ve questlerden anladığım kadarıyla bu m2-ninronun yedeği questlerde hep onun ismi geçiyo bide configlerdeki MALL URL larda başka sw lerin isimleri yer alıyo ama maxminin sattığı filesteki herşey nerdeyse birebir aynı :o

bu maxminin ücretli sattığı bi files herkezde yok sen eskilerle karıştırıyosun ve paylaşılması iyi olmadı 4-5 edit atıp şimdi herkez benim dicek ve

diconeta arkadaşım şuan filesi yedek bi sunucuya kurdum ve şuan bi sorun çıkartmadı ve questlerden anladığım kadarıyla bu m2-ninronun yedeği questlerde hep onun ismi geçiyo bide configlerdeki MALL URL larda başka sw lerin isimleri yer alıyo ama maxminin sattığı filesteki herşey nerdeyse birebir aynı :o

Bi teşekkürü çok görmeyiniz ozaman :)

Zaten benim demiyorki :) maxmi files diye kocaman yazmış adam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri