Maxmi files artık herkeste zatenisteyen her forumda ücretsiz buluyor.Payalaşım için teşekkürler.
![]()
bu maxminin ücretli sattığı bi files herkezde yok sen eskilerle karıştırıyosun ve paylaşılması iyi olmadı 4-5 edit atıp şimdi herkez benim dicek ve
diconeta arkadaşım şuan filesi yedek bi sunucuya kurdum ve şuan bi sorun çıkartmadı ve questlerden anladığım kadarıyla bu m2-ninronun yedeği questlerde hep onun ismi geçiyo bide configlerdeki MALL URL larda başka sw lerin isimleri yer alıyo ama maxminin sattığı filesteki herşey nerdeyse birebir aynı

bu maxminin ücretli sattığı bi files herkezde yok sen eskilerle karıştırıyosun ve paylaşılması iyi olmadı 4-5 edit atıp şimdi herkez benim dicek ve
diconeta arkadaşım şuan filesi yedek bi sunucuya kurdum ve şuan bi sorun çıkartmadı ve questlerden anladığım kadarıyla bu m2-ninronun yedeği questlerde hep onun ismi geçiyo bide configlerdeki MALL URL larda başka sw lerin isimleri yer alıyo ama maxminin sattığı filesteki herşey nerdeyse birebir aynı![]()
Bi teşekkürü çok görmeyiniz ozaman

diconeta arkadaşım şuan filesi yedek bi sunucuya kurdum ve şuan bi sorun çıkartmadı ve questlerden anladığım kadarıyla bu m2-ninronun yedeği questlerde hep onun ismi geçiyo bide configlerdeki MALL URL larda başka sw lerin isimleri yer alıyo ama maxminin sattığı filesteki herşey nerdeyse birebir aynı![]()
Zaten benim demiyorki
maxmi files diye kocaman yazmış adam 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)