Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yaklaşık 1-1,5 yıldır grafik tasarım ile ilgileniyorum. 1 Yılı aşkın da bu tasarımlarım photoshop vb. programlar ile hayat buluyor.
Bu işi daha da resmileştirmek ve bir nebze kendimi daha da geliştirmek adına bu konu ile devam ediyorum.
Referans amaçlı tasarımlarım konuda mevcut.
Güvenilirlik ve saygı baş ilkelerimizdir. Öncelikle tasarım isteğiniz alınır. Yoğunluğa göre 0-24 saat içinde bir teslim saati belirlenir. Bu saat aralığında tasarımınız hazırlanır. Size verilmek üzere 2 adet demo sunulur. Sunumda değişmesini istediğiniz yerleri ayrıca belirtip, bunun için 2 saat zaman tanıdığınız takdirde düzeltmeler yapılır. Seçtiğiniz tasarım size tekrar gösterilir ve ücret talep edildikten sonra asıl çalışma size '' .jpg, .png, .gif '' formatlarından bir tanesi ile teslim edilir..
Sabit bir fiyat listemiz şu an için olmamakla beraber tasarımın içeriğine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Fiyat konusunda bir aşırılık söz konusu değildir, bilhassa her bütçeye uygun tasarım yapılmaktadır. Şu an için belirli üye sayısına ulaşmış facebook sayfaları için ücretsiz referans olarak kullanılacak tasarım yapılmaktadır.
İletişim için: Skype '' pxel@turkmmo.com ''
İletişim için: Skype '' pxel@turkmmo.com ''
Ödemeler avea, turkcell mobil TL kart ile alınır.
- - - - -- - -- - - - -- - - -- - - - -- - - -- - - -- - - - - -- - - - -- - - - -- - - - -- - - - - -- - - - -
Yeni tasarımlar yapıldıkça konuya eklenecektir.
Son düzenleme:
Bence gülzeller ama kendini geliştirmelisin.
Buradaki diğer arkadaşlarıma göre biraz basit kalıyor çalışmaların.
Ama sürekli daha güzelleri için çabalarsan güzel şeyler başarabileceğini düşünüyorum ^^
Ama sürekli daha güzelleri için çabalarsan güzel şeyler başarabileceğini düşünüyorum ^^
Bence gülzeller ama kendini geliştirmelisin.
Yorumun için teşekkür ederim. Kendimi geliştirmek ve referans olarak kullanmak adına da eylül ayına kadar facebook çalışmalarını ücretsiz yapacağım..
Eline Sağlık Mert.
Çalışmaların Son Derece Güzel.
Bol Kazançlar Dilerim![]()
Eyvallah kardeşim çok saol..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)