Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

PUNCH - Grafik Tasarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PxeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

rmg22.png

Yaklaşık 1-1,5 yıldır grafik tasarım ile ilgileniyorum. 1 Yılı aşkın da bu tasarımlarım photoshop vb. programlar ile hayat buluyor.
Bu işi daha da resmileştirmek ve bir nebze kendimi daha da geliştirmek adına bu konu ile devam ediyorum.
Referans amaçlı tasarımlarım konuda mevcut.

rmg43.png

rmg7j.png
Logo Tasarımı
rmg7j.png
SosyalAğ Tasarımı
rmg7j.png
Banner Tasarımı
rmg7j.png
Buton Tasarımı
rmg7j.png
Rank Tasarımı
rmg7j.png
Oyun Tasarımları
rmg7j.png
İmza Tasarımı

rmggp.png

Güvenilirlik ve saygı baş ilkelerimizdir. Öncelikle tasarım isteğiniz alınır. Yoğunluğa göre 0-24 saat içinde bir teslim saati belirlenir. Bu saat aralığında tasarımınız hazırlanır. Size verilmek üzere 2 adet demo sunulur. Sunumda değişmesini istediğiniz yerleri ayrıca belirtip, bunun için 2 saat zaman tanıdığınız takdirde düzeltmeler yapılır. Seçtiğiniz tasarım size tekrar gösterilir ve ücret talep edildikten sonra asıl çalışma size '' .jpg, .png, .gif '' formatlarından bir tanesi ile teslim edilir..

rmgn7.png

rmgnt.png

Sabit bir fiyat listemiz şu an için olmamakla beraber tasarımın içeriğine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Fiyat konusunda bir aşırılık söz konusu değildir, bilhassa her bütçeye uygun tasarım yapılmaktadır. Şu an için belirli üye sayısına ulaşmış facebook sayfaları için ücretsiz referans olarak kullanılacak tasarım yapılmaktadır.
İletişim için: Skype '' pxel@turkmmo.com ''​
Ödemeler avea, turkcell mobil TL kart ile alınır.

rmgwg.png

rmgxc.png

rmh0f.jpg

rmh0m.jpg

rmh0v.png

rmh13.png

rmh2r.png

rmh28.png

rmhbf.png

rmhc6.png

rmhd7.png

rmhg7.jpg

rmhhl.jpg

rmhj2.jpg

rmhjg.jpg

rmhk9.jpg

s52pq.png

s52q9.jpg

rmhl5.jpg

rmhmd.png

rmhmr.jpg

rmhng.png

rmhpu.jpg

rmhqg.png

rmhrp.png

rmhuu.png

rmhvd.png

rmhyb.png

rmj0z.png

rmj23.png

rmj3w.jpg

rmj4j.jpg

rmj6c.png

rmj84.png

rmj8j.png

rmj8x.png

- - - - -- - -- - - - -- - - -- - - - -- - - -- - - -- - - - - -- - - - -- - - - -- - - - -- - - - - -- - - - -​

rmjgc.png

Yeni tasarımlar yapıldıkça konuya eklenecektir.​

İletişim (skype) : pxel@turkmmo.com

rmjnt.png

Ödemeler mobil olarak alınacaktır.

Son düzenleme:
Bence gülzeller ama kendini geliştirmelisin.
Buradaki diğer arkadaşlarıma göre biraz basit kalıyor çalışmaların.

Ama sürekli daha güzelleri için çabalarsan güzel şeyler başarabileceğini düşünüyorum ^^

Bence gülzeller ama kendini geliştirmelisin.
Buradaki diğer arkadaşlarıma göre biraz basit kalıyor çalışmaların.

Ama sürekli daha güzelleri için çabalarsan güzel şeyler başarabileceğini düşünüyorum ^^

Yorumun için teşekkür ederim. Kendimi geliştirmek ve referans olarak kullanmak adına da eylül ayına kadar facebook çalışmalarını ücretsiz yapacağım..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri