noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

G.m arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mat852
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 586

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hala g.m arıyorum varsa eklesin

Ad: Erol
Soy adı :Keskin
Yer: Mersin
Özellikler: 9 kez gm lik 6 kez TL lik Yaptım Reklam Yapmayı Fazla Sevmem Ama 10 Kısı Getirecek halde Fln Reklam Yaparım Oyun içi Gm likten Anlarım Programlardan Çok İyi Anlarım Profesyonelim Çocuk gibi Asla Davranmam ...

İletişim(Skype): erol.narkoz

Senin için npcleri sabitleyip içini düzenleyebilirim kardeşim programlardan elimden geldiğince anlarım skype'te ekledim selimcangms

Öncelikle Neden SuperPvp ;

Superpvp yeni açılmasına rağmen 5 yıllık parası ödenmiştir.1 ay deneme ardndan siteyi kendi makinelerinde barındıracak olan superpvp çok güzel kampanyalar yapmaya hazır bakalım bunlar neler.

Kampanyalarımız ;

1. +100 Online server sahipleri indexlerine banner koymaları dahilinde 180x85 Banner alanı hediye.
2. Sitemizde 500 oy toplayana 180x80 banner alanı hediye
1000 oy toplayana 460x80 banner alanı hediye
3000 oy toplayana 728x90 banner alanı hediye
3. Server paylaşan ilk 20 kişiden 3 üne ücretsiz 180x85 banner alanı hediye

Bize Nasıl Ulaşırsınız ;

Facebook :

Sitemiz :

Eğer yukarıdakilerden 3 taneside olmuyorsa üzülmeyin.. İlk ay paylaşımlar %70 e varan indirimlerle ;

180x85 Banner Alanı : 7 TL (Kdv Dahil)
460x80 Banner Alanı : 10 TL (Kdv Dahil)
160x600 (Konu İçi Reklam - Her konuda dahil) : 10 TL (Kdv Dahil)
Sabit Konu : 7 TL (Kdv Dahil)
728x90 Banner Alanı : 15 TL (Kdv Dahil)

(Önemli Uyarı : Anasayfamızda bulunan yukaridaki hata değildir.O yazıyı kaldıramıyoruz kendi makinemize geçince kalkacaktır.Üye olma , giriş yapma , server ekleme de herhangi bir sorun yoktur. O yazı sadece anasayfada vardır diğer bölümlerde yoktur.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri