HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
filesları packleri düzgün olsun otopactherı karşılasın .org domain karşılasın forum bugsuz nesne market tiçket sistemi sorunsuz olsun bi sorunla karşılaştığımda tiçket attığım zaman bekletmeden cevap versinler pet sistemi kostüm sistemi enerji sistemi gibi özellikleri karşılasınlar benim için bunlar yeter ama paramın karşılığını almak istiyorum
yorumlarınızı bekliyorumm
filesları packleri düzgün olsun otopactherı karşılasın .org domain karşılasın forum bugsuz nesne market tiçket sistemi sorunsuz olsun bi sorunla karşılaştığımda tiçket attığım zaman bekletmeden cevap versinler pet sistemi kostüm sistemi enerji sistemi gibi özellikleri karşılasınlar benim için bunlar yeter ama paramın karşılığını almak istiyorum
Bugun son gün olan kampanyamızdan sizide faydalandırmak isteriz.Bugun son gün kacırmayın !
1 GB-.Com-Market-Ticket-Forum-Otopack-SınırsızHosting-Admin Panel Sadece son 2 stok !
Dilerseniz Bzimle İletişime Geçin.
Tel : 538 627 86 01
Konu : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...islemci-kalitesiyle-metin2sunuculari-com.html
Dilerseniz Özel Mesajdan Telefon Numaranızı Bırakın Arayalım Konusalım.
1 GB + Auto Pack + Video veriyoruz + .com domain + sorunsuz ticket , market paneli sadece 36 TL
Metin2 VPS - Dedicated Arama Sablonu.
Aradıgı Makina Özellikleri :
Aradıgı Fiyat Aralıgı :
İstediği Kurulum Özellikleri : Pack + Giriş Exe Vs Gibi.
YS Belgesi No; Kişi İstiyorsa Şirket Sahibinden Talep Edebilir.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi :
Eklemek İstedikleriniz :
Konunuzu örnek şablona göre açınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)