kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Oyunu kötüleyenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeRBeRuSs26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 956
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sebreus birakdigimdada cocuksun hla cocuksun büyü la biraz büyü su oyunculara saygili ol herkese güc gösterisi tasliyonda yaşin adami ol azcik surana güvenince neler oluyo iyi bilirisin :m08:

ben burda senden baska kıme hakaret ettim söylesene sende cok zıpladıgın icin hakettın ben kimseye akıl hocalıgı yapmadım lafın ne anlamına gelmeden yorum atıyon ayrıca adamım yarası olan gocunur demekkı senın yaran var acacagım konularıda sana sorcak degılım eski userim konusuna gelincede kimin eski oldugunu bilen bilir zaten burda gelipte ben eskiyim ben şöleyim diye boşuna çeneni yorma bidada aklının almadıgı konulara zıplama :)

nedense butun konuların da hep yağcılık yapıyon bence gıt kara yolarda çalış kepçelerı dozerlerı yağlarsın çunku guzel yağ çekıyorsun eskı deyınce ben eskıyım demedımkı oyun açılalı oynuyorum dedın sen lafı nernden anlıyorsun bılemedım gıti

Ben kımseye yagcılık yapmıom rahat ol bende gerektıgınde sikayet edıom ama bazıları gıbı üstelemıom sureklı dedıgım gıbı ne yaranız varsa soleyın sana gelince yuri ban affı cıkarsada senın carın gene 2 gun sonra ban yer oyunda dolandırmadıgın adam kalmadı ne yüzsüz adamsın HA BİDE BEN GÜÇ GÖSTERİSİ YAPMAM YAPAN BEN DEGİLİM VENÜSE GEL GÖSTERİRİM SANA DİYEN HASANCAN YAZILANLARI İYİ OKUYUN SONRA YORUM YAPIN KIMIN NE OLDUGUNU HERKEZ İYİ BİLİR

Son düzenleme:
Arkadaşlar devlet yönetilmiyo burda sadece bi oyun yönetiliyo üstelik bi devlet yönetirmişcesine milletvekilleri gibi birsürü yöneticimiz var ama genede sorunlar çözülemiyor. Admin'imizin söyledigine göre SErver birleşimi için 2 aşama var 1. Oyuncularla bu konu tartışılıp karar verilecek.(Henüz ne zaman olucagı kimse tarafından bilinmiyo.) eğerki birleştirme kararı alınırsa 2. aşamaya geçilcek 2. ise Yaz sonu beklenicek. (ozamana kadar oyunda oyuncu kalırsa tabi. her geçen gün oyuncu azalması var,Merkürde şuan 100 user varsa o güne kadar bu sayı düşücek iyice azalıcak, tabi tek merkürde degil venüsde azalıcak sonra serverler birleştirilecek user sayısı şimdiki gibi olucak ne bir adım öteye ne bir adım geriye gidecek sadece adı Admin serverleri birleştirdi olucak.)

Bence yapılıcak bişey varsa en kısa sürede yapılmalı söylenilenler beklenirse hiç bişey degişmiycek sadece Adminiz kendisine iş çıkartmış olucak.

İyi Forumlar..

Son düzenleme:
Son zamanlarda bakım yuzunden oyunu kötüleyen arkadaslar amacınız nedır bılmıyorum yok oyunu kapatın yok şöyle yapın boyle yapın nedir bu ya oynamak ıstemıyorsanız bırakın kardesım ne burda cene yapıyorsunuz milletin sizin aklınıza ihtiyacı yok bırakmak isteyen adam zaten bırakır ne burda boş cene yapıyorsunuz o kadar laf yapıyorsunuz bakıyorum gene oyundasınız madem oyuna gırıyorsunuz burda cene patlatmayın bırakcaksanızda sessizce bırakın ne bu mılletı sogutmakmı amacınız oyun iyiyken bişey yoktu oyunda sıkıntılar cıkıncamı böyle oldu hersey düzelir adamlAr size düzelicek diyor daha ne üsteliyorsunuz dedıgım gibi oynamak istemiyorsanızda bırakın gidin eminim sv ler birleşirse ban affı cıkarsa dedıklerınızden pişman olcaksınız

katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri