HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son zamanlarda bakım yuzunden oyunu kötüleyen arkadaslar amacınız nedır bılmıyorum yok oyunu kapatın yok şöyle yapın boyle yapın nedir bu ya oynamak ıstemıyorsanız bırakın kardesım ne burda cene yapıyorsunuz milletin sizin aklınıza ihtiyacı yok bırakmak isteyen adam zaten bırakır ne burda boş cene yapıyorsunuz o kadar laf yapıyorsunuz bakıyorum gene oyundasınız madem oyuna gırıyorsunuz burda cene patlatmayın bırakcaksanızda sessizce bırakın ne bu mılletı sogutmakmı amacınız oyun iyiyken bişey yoktu oyunda sıkıntılar cıkıncamı böyle oldu hersey düzelir adamlAr size düzelicek diyor daha ne üsteliyorsunuz dedıgım gibi oynamak istemiyorsanızda bırakın gidin eminim sv ler birleşirse ban affı cıkarsa dedıklerınızden pişman olcaksınız
Son düzenleme:
Son zamanlarda bakım yuzunden oyunu kötüleyen arkadaslar amacınız nedır bılmıyorum yok oyunu kapatın yok şöyle yapın boyle yapın nedir bu ya oynamak ıstemıyorsanız bırakın kardesım ne burda cene yapıyorsunuz milletin sizin aklınıza ihtiyacı yok bırakmak isteyen adam zaten bırakır ne burda boş cene yapıyorsunuz o kadar laf yapıyorsunuz bakıyorum gene oyundasınız madem oyuna gırıyorsunuz burda cene patlatmayın bırakcaksanızda sessizce bırakın ne bu mılletı sogutmakmı amacınız oyun iyiyken bişey yoktu oyunda sıkıntılar cıkıncamı böyle oldu hersey düzelir adamalr size düzelicek diyor daha ne üsteliyorsunuz dedıgım gibi oynamak istemiyorsanızda bırakın gidin eminim sv ler birleşirse ban affı cıkarsa dedıklerınızden pişman olcaksınız
kımsenın senıde aklına ve fıkrıne ıhtıyacı yok sanırsam bekleyen beklıyor
kımsenın senıde aklına ve fıkrıne ıhtıyacı yok sanırsam bekleyen beklıyor
yarası olan gocunur büyüde gel ben kımseye akıl vermıyorum dusuncemi yazıyorum düsünce özgürlügü var bilmiosan ögren veled yol al simdi lafı totondan anlama
yarası olan gocunur büyüde gel ben kımseye akıl vermıyorum dusuncemi yazıyorum düsünce özgürlügü var bilmiosan ögren veled yol al simdi lafı totondan anlama
uslubundan belı kımın veled olduğu duşunce ozgurluğune gelınce taman haklısın ama duşunce özgurlugune dayanıpta mılete hakret etmene musadesını vermıyor yanılmıyorsam sende kendını 1halt sanıp bışıler yazıyorsunya benım kızdığım nokta o bence kendını fazla yırtınma kımse sana 1 kemık atmaz bence venuse gelde bakım kım veletmış ben bo oyun açılalı oynayan pleyırlerdenım sen neyın havasındasın
Son düzenleme:
uslubundan belı kımın veled olduğu duşunce ozgurluğune gelınce taman haklısın ama duşunce özgurlugune dayanıpta mılete hakret etmene musadesını vermıyor yanılmıyorsam sende kendını 1halt sanıp bışıler yazıyorsunya benım kızdığım nokta o bence kendını fazla yırtınma kımse sana 1 kemık atmaz bence venuse gelde bakım kım veletmış ben bo oyun açılalı oynayan pleyırlerdenım sen neyın havasındasın
ben burda senden baska kıme hakaret ettim söylesene sende cok zıpladıgın icin hakettın ben kimseye akıl hocalıgı yapmadım lafın ne anlamına gelmeden yorum atıyon ayrıca adamım yarası olan gocunur demekkı senın yaran var acacagım konularıda sana sorcak degılım eski userim konusuna gelincede kimin eski oldugunu bilen bilir zaten burda gelipte ben eskiyim ben şöleyim diye boşuna çeneni yorma bidada aklının almadıgı konulara zıplama

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)