Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Deliğe takmıyorlar
Haktan Akdoğanla röportaj var biliyorsunuz konuyu açmıştım.Fan clubumuzun konularında var 1.konu 2.konu gibi yazanlarda.Orada çiple ilgili kısa bir bilgi verilmiş.
Haktan Akdoğanla röportaj var biliyorsunuz konuyu açmıştım.Fan clubumuzun konularında var 1.konu 2.konu gibi yazanlarda.Orada çiple ilgili kısa bir bilgi verilmiş.ya arkadaşlar ne yaptınız ya
bende bugün rüyamda bilgisayarın başında oturuyordum saat 5-6 arasıydı gizlice saklanmış benim odama sonra önüme bi çıktı :f27: ve benim ağzımı gözümü parçalamaya başladı
yaa bune yaa arkadaşlar şuan bile etkisindeyim 

rüya gerçekmiydi değilmiydi vallahi cikaramiyorum daha demin kalktım rüyamda saat 6'ydi şuanda 6 
siriusa felan inanmiyorum dedimya cidden yazdiğima pişman oldum resmen rüyamda beni yiyordu yaaa :f27: beni yedikten sonra bir an uyandim ve gözümü açtığım an ezan okundu 
bende bugün rüyamda bilgisayarın başında oturuyordum saat 5-6 arasıydı gizlice saklanmış benim odama sonra önüme bi çıktı :f27: ve benim ağzımı gözümü parçalamaya başladı
yaa bune yaa arkadaşlar şuan bile etkisindeyim 

rüya gerçekmiydi değilmiydi vallahi cikaramiyorum daha demin kalktım rüyamda saat 6'ydi şuanda 6 
siriusa felan inanmiyorum dedimya cidden yazdiğima pişman oldum resmen rüyamda beni yiyordu yaaa :f27: beni yedikten sonra bir an uyandim ve gözümü açtığım an ezan okundu 
Son düzenleme:
Dediğim gibi Dünya dışı varlıkların öyle yapması imkansız,muhtemelen etkisinde kalmışsın.Öcü değil ya
Araştırma yapmak için ve bize yardım etmek için geldiklerini belirtmiştim önceden.Tabii kendi gezegenlerindeki vahşi canlıları öyledir Dünya'da da var biliyorsunuz 
Araştırma yapmak için ve bize yardım etmek için geldiklerini belirtmiştim önceden.Tabii kendi gezegenlerindeki vahşi canlıları öyledir Dünya'da da var biliyorsunuz 
Ben neler neler görüyorum beni kıyma makinesine atıyorlar canım yanmıyor rüya ne de olsa
Ayet el kürsi oku birşeycik olmaz 

Ayet el kürsi oku birşeycik olmaz 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)