kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Dünya Dışı Varlıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 608
  • Görüntüleme Görüntüleme 41K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Yorumun için teşekkürler kardeşim uzun zamandır böyle bir yorumu bekliyordum :) Tabii ki Dünya dışı varlıklar bizi öldürmeye gelmedi,dediğin gibi sinyalleri verirdi o amaçta olsalardı.Ancak Dünyamız şu an çok büyük tehlikeler atlatacak(bilim adamlarına göre).Haktan Akdoğan'ın ve Sirius'un bir düşüncesi var ve bunu ben de düşünmüştüm,2012'de Güneş fırtınası olabilir.Dünya'yı ne kadar etkiler bilinmiyor ama bize bu konuda da en küçük yardımları olabilir.Ama geliş amaçlarından en önemlisi,foton kuşağı zamanında bize yardım etmeleri :) Birçok bilim adamı biliyor,hatta bilim ve teknoloji bölümünde-sabitlerde videosu,röportajı vs... herşey var :) Ayrıca Dünya dışı varlıkların bir geliş amacı daha var,değerli kaynakları araştırmak ve kullanmak.Bunun bize zararı yok çünkü dengede tutuyorlar araştırmalara göre :)

sirus mirius anlamam ben :D yalandir hepsi yaa videodaki fotomontaj nedense hep amerikalarin önlerine cikiyor ufolar 1 gün bile benim önüme cikmadi arkadaslar dünya dışı varlıklar mutlaka vardır ama bunu hiç kimse bilemez ufonun dünyada işi ne sizi bizi öldürmeye gelselerdi şimdiden ölmüştük :D videodaki saçmalığın ötesinden başka birşey değil ama paylaşımına saygı duyuyorum teşekkürler gruba eklersen sevinirim uzaylılara inanmıyorum ama dünya dışı bilinmeyen varlıkların olduğuna inaniyorum...

aga bn rüyamda gördüm geçen önce bana bi ışın tutuyolar sonra ameliyat yapıyolar bayıltmadan aça acımıyo.sonra ufodan bakıyorum yerde işaretler var (o akşam X-Files ve İşareter i izlemiştim xD ) sonra bi bakıyom sırtımda sos oynuyolar. Sonra annem uyandırdı bi baktım anemin yüzüne uzaylı gördümde sonradan geçti xD

Beşeri,yani gerçek hayatta bir belirti varsa kaçırma olasılığı var.Ama anlattığına göre bu sadece bir rüya,gerçek olamaz,çünkü filmden etkilenmişsin :D Ama gerçekçiliği fazla olan ve beşeri hayatta kanıtı olan bir rüya olsaydı kaçırma oranı çok artardı.Çünkü Türkiye'de böyle kaçırılma vakaları var ve çip takıyorlar :)

Beşeri,yani gerçek hayatta bir belirti varsa kaçırma olasılığı var.Ama anlattığına göre bu sadece bir rüya,gerçek olamaz,çünkü filmden etkilenmişsin :D Ama gerçekçiliği fazla olan ve beşeri hayatta kanıtı olan bir rüya olsaydı kaçırma oranı çok artardı.Çünkü Türkiye'de böyle kaçırılma vakaları var ve çip takıyorlar :)

Çok İlginç Vakalar Var Töbe Yarabbim Ürküttün Beni de Kardeşim Nasıl Uyuycam Ben Şimdi xD

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri