Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bende katılmak istiyorum. Arkadaslar basımdan geçen bi olayı anlatacağım.7.ci Sınıfa gidiyordum. Suan 15 yasımdayım işde o zaman 14 Dü her neyse . İzmit'e tatile gidiyoduk.Arabayı dayım sürüyordu bitek benle dayım vardık zaten. Babam tatile biz gittikden 5 gün sonra gelecekdi izni o güne denk geldiği için. İzmit'e giderken bir yerde mola verdik.Sonra gece saat 2:30 civarı yolda gidiyoruz . Bi anda önümüzde birşey parladı . dayım arabayı durdurdu herşeyi kapadı biz bekliyoruz. Ben arka koltukdayım.
Bi baktık yuvarlak birşey ben titremeye basldım ışık falan sacmaya basladı yanlarından dayım kamerayı al felan dedi ama ben korkudan alamamısdım
. sonra izliyoduk bi kıpırdadı sonra durdu yine kıpırdadı pırr diye öle bi ses cıkararak gitti ki yani imkansız denilecek hızda ucuverdi %100 doğrudur arkadaslarım doğru olmayan birşey için bukadar uzun yazmaya urasmazdım emin olun keşke ama keşke videosunu çekebilseydim o anda titriyodum zaten k.b 
Bi baktık yuvarlak birşey ben titremeye basldım ışık falan sacmaya basladı yanlarından dayım kamerayı al felan dedi ama ben korkudan alamamısdım
. sonra izliyoduk bi kıpırdadı sonra durdu yine kıpırdadı pırr diye öle bi ses cıkararak gitti ki yani imkansız denilecek hızda ucuverdi %100 doğrudur arkadaslarım doğru olmayan birşey için bukadar uzun yazmaya urasmazdım emin olun keşke ama keşke videosunu çekebilseydim o anda titriyodum zaten k.b 
Güzel hikaye,ben de 16 yaşındayım lise 2'ye geçtim
Bu arada ekliyorum.
Bu arada ekliyorum.KeNjİ;1207752' Alıntı:12 Aralık 2012 Çarşamba gününe geliyor.2-3 Yıl önce annem bi rüya görmüştü, çarşamba günü ölüceğini öğrenmiş rüyasında, annemin gördüğü rüyaların geneli çıkıyor.tabi kim bilir? Bence 2012 büyük bi yalan
Allah anneme ve herkesin sevdiklerine uzun özür ve mesutluk versin.
2012 Yılında tüm gezegenler aynı yörüngeye gelecekmiş. Bir yerde okumuştum.
ufolara ne olursa olsun inanmam belki baska insanlar yapıyor bilinmedik yerde ucuruolar insanoglu herseyı yapabılır
İnsan Allah mı ki herseyı yapabılır!
Bende Grubunuza üye olmak ıstıyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)