Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Allah korusun tabii ki kardeşim,ölüm Allah'ın takdiridir.12 Aralık değildi ki 21 AralıktıKeNjİ;1207752' Alıntı:12 Aralık 2012 Çarşamba gününe geliyor.2-3 Yıl önce annem bi rüya görmüştü, çarşamba günü ölüceğini öğrenmiş rüyasında, annemin gördüğü rüyaların geneli çıkıyor.tabi kim bilir? Bence 2012 büyük bi yalan
Allah anneme ve herkesin sevdiklerine uzun özür ve mesutluk versin.
Cumaya denk geliyor diyorlar
Birkaç ay önce bir haber dinledim,adam Ağustosta felaket var niye 2012'yi bekliyorsunuz diyordu
Başta olmaz olmaz dedim ama adam yirmi yıla yakın zamandır mıydı tam olarak bilmiyorum,araştırma yapmış.O adamı iyice araştırayım konu açarım.Bence tek kişi yüz yıl çalışsa da bulamaz ama bir araştırmaktan zarar çıkmaz 
Suanda uzaylilar neye benzedigide bİlİnmİyor fİlmlerde vb. Şeylerde yalandan kafalarina gore canlandirip Çİzİyorlar belkİde İnsana benzİyorlar belki baska bİrŞeye belkİ hİÇ yoktur orasini bİlemem bİlİm adamlari bunu cozmektedİr... Ve herkeze İnanmayin yalan soleye bİlİrler...
Dunya disinda baska canlilar vardir ama suanda gÜnÜmÜzÜn teknolojİsİ İle gİdİlemez uzayda kara delİkler vb. Şeyler vardİr belkİ İcİne gİrİnce baska yere gİdebİlİrİz İnsan oĞlu bunu ÇÖzmeye caliŞiyor baska canlilar baska dÜnyalar varmis bu kesin ama suan oraya gİdebİlmek İcİn uzay gemİsİ hayatta yokmus a.b.d ve japon lar bunu cozmeye caliŞiyor...
Dunya disinda baska canlilar vardir ama suanda gÜnÜmÜzÜn teknolojİsİ İle gİdİlemez uzayda kara delİkler vb. Şeyler vardİr belkİ İcİne gİrİnce baska yere gİdebİlİrİz İnsan oĞlu bunu ÇÖzmeye caliŞiyor baska canlilar baska dÜnyalar varmis bu kesin ama suan oraya gİdebİlmek İcİn uzay gemİsİ hayatta yokmus a.b.d ve japon lar bunu cozmeye caliŞiyor...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)