HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar bu oyunda bedava sezon bileti olması imkansızdır. Çünkü herkese ait farklı kodlar vardır. Bazı kisiler "Bedava Sezon Bileti, 1 Tl'ye 1500 Sezon bileti" Gbi konular acsada bunlara aldırıs etmeyiniz. Eger dediklerini yaparsanız onlara gidecektir kontorleriniz. Herkese iyi oyunlar...
Arkadaş sen anlamadın heralde bedava sezon bileti var kampanyalar var menajer sezon bileti özel teklifler bir siteye üye oluyorsun 13 gün sezon bileti geliyor ben kullanıyorum
Anlaşmalı ofm ile
Anlaşmalı ofm ileArkadaş sen anlamadın heralde bedava sezon bileti var kampanyalar var menajer sezon bileti özel teklifler bir siteye üye oluyorsun 13 gün sezon bileti geliyor ben kullanıyorumAnlaşmalı ofm ile
Arkadasım asıl anlamayan sensin. Benım bahsettiğim konu milletin "fb44 yazıp suraya gonderin" yazıp, bunu gercek sanıp o numaraya mesaj atmalarından dolayı dolandırılmalarıyla ilgili. Pek konuyu okumadan yorum atmasaydın iyi olurdu
..Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)