Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Aslında bu yazıyı yazma fikri aklımda yoktu.Daha doğrusu internette geziniyordum öylece.Daha bugün yazacağım makaleyi düşünmemiştim.Fakat sonradan bir webmaster ticaret sitesinde bir host ilanı gördüm.Yıllık 25 mb alan ve 250 mb trafik 9 kuruşa satılıyordu.Evet doğru duydunuz 9 kuruş
Daha sonra bu yazıyı yazmaya karar verdim.
Dediğim gibi internette sörf yaparken bu host ilanını gördüm.Bu konuda uyarı için bir makaleye yazmaya karar verdim.Arkadaşlar 9 kuruşa host olmaz.Hemde yıllık host.Ben başlığı gördüğümde herhalde günlük 9 kuruş dedim, dikkat çeksin diye öyle atılmış başlık zannettim fakat sonra konuya girdiğimde yıllık 9 kuruş olduğunu gördüm.Sakın bu tarz sözde host satan sitelerden host almaya kalkmayın.Ya bu site dolandırıcıdır yada 2 gün sonra aldığınız host patlar.Ulaşılamaz hale gelir.Zaten en ufak bir host şirketinin aylık maaliyeti bile 300-400 doları buluyor.Server kiraları bu kadar.Bu adam nasıl 9 kuruştan host satabilir bir düşünün.Büyük ihtimal dolandırıcıdır.Bu 9 kuruş bir örnek, yıllık 5-6 liradan host satan kişilerde var. Bu tarz sözde firmalardan da sakın host almayın.Yoksa mağdur olursunuz.Yıllık bir hostun minimum fiyatı 20 tldir.Bu fiyattan aşağı satış yapan firmalardan sakın host hizmeti almayın.Yada alacaksanız da güvenilir bir şirket olmasına dikkat edin.Ancak hiçbir güvenilir şirket bu kadar düşük fiyattan host satmaz.
Makalemi burada sonlandırıyorum.Makalemde de dediğim gibi bu kadar ucuz satış yapan kişilerden host almayınız.Sağlıcakla kalın.
Not: Yazı bizzat tarafımdan yazılmıştır.
Aslında bu yazıyı yazma fikri aklımda yoktu.Daha doğrusu internette geziniyordum öylece.Daha bugün yazacağım makaleyi düşünmemiştim.Fakat sonradan bir webmaster ticaret sitesinde bir host ilanı gördüm.Yıllık 25 mb alan ve 250 mb trafik 9 kuruşa satılıyordu.Evet doğru duydunuz 9 kuruş
Daha sonra bu yazıyı yazmaya karar verdim.Dediğim gibi internette sörf yaparken bu host ilanını gördüm.Bu konuda uyarı için bir makaleye yazmaya karar verdim.Arkadaşlar 9 kuruşa host olmaz.Hemde yıllık host.Ben başlığı gördüğümde herhalde günlük 9 kuruş dedim, dikkat çeksin diye öyle atılmış başlık zannettim fakat sonra konuya girdiğimde yıllık 9 kuruş olduğunu gördüm.Sakın bu tarz sözde host satan sitelerden host almaya kalkmayın.Ya bu site dolandırıcıdır yada 2 gün sonra aldığınız host patlar.Ulaşılamaz hale gelir.Zaten en ufak bir host şirketinin aylık maaliyeti bile 300-400 doları buluyor.Server kiraları bu kadar.Bu adam nasıl 9 kuruştan host satabilir bir düşünün.Büyük ihtimal dolandırıcıdır.Bu 9 kuruş bir örnek, yıllık 5-6 liradan host satan kişilerde var. Bu tarz sözde firmalardan da sakın host almayın.Yoksa mağdur olursunuz.Yıllık bir hostun minimum fiyatı 20 tldir.Bu fiyattan aşağı satış yapan firmalardan sakın host hizmeti almayın.Yada alacaksanız da güvenilir bir şirket olmasına dikkat edin.Ancak hiçbir güvenilir şirket bu kadar düşük fiyattan host satmaz.
Makalemi burada sonlandırıyorum.Makalemde de dediğim gibi bu kadar ucuz satış yapan kişilerden host almayınız.Sağlıcakla kalın.
Not: Yazı bizzat tarafımdan yazılmıştır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)