Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Raw Alert

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan кαчяα
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

jeff hardy no more word çalar ve herkes sasırır ne oluyor jeff tnada değilmiydi sonra herkes jeffin geldiğini anlayınca coşar ve ringe gelir derki hepiniz eziksiniz hbk o moruk çeneni kapakendini altın ayakmı sanıyorsun sen git kendi kendine yap scm ni bak ne oluyor o zaman der ve twist of fate yapar ve hbk yerde ringin kösesine ceker ve swanton bomb yapar ve tekrar müzik çalar ama durur bir konusma yapacam der ve bu konusması matt e

lem seni daha evde göremiyom gece hayatına mı basladın niye eve gelmion baban çok üzülüyor der ve artık psdenmi olacak sen olmadığın zamanlarda ben yapabilirmiyim der nxt olabiri benimki der ama sd istiyorum der svr11denmi yapacaksın ben svr11de yokum der ve gider bu sırada müziği çalar ve tauntunu yapar gider

shawn Kip Up la canlanır Ve Jeffe Sen Artık Heeleri mi koruyorsun der ve jeffe yuhh larlar (çünkü ben heeli döverken geldi bana sataştı)

lem geri gelişim ilk maçı önüme geleni dalarım

Hbk tamam der bunun sinirlendiğin için yaptıgını biliyorum Der ve jeffe el uzatır

elini sıkar ve seni destekliyorum der efsanesin der ve gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri