melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Raw Alert

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan кαчяα
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
114
Reaksiyon Skoru
54
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Birden I am the game çalar ve Triple H gelir. Evet eski bütün konuşma ve feudlar kilitlenmiş... WWE Yenileniyor... Çok süper olucak :) der. I am the game tekrar çalar ve Raw Alert ''Raw alarmı'' der.

Break to Walls Down.Chris Jericho ringe gelir.Konuşmaya başlar :

Evet Wwe evreni , çok değişiyoruz çok.Sizden destek mestek istiyoruz fakat böle destek de olmazki dimi ? Seyirciler beni "yuh"alarsa ben size ne demek zorunda kalıyımki ? Şimdi beni ya "yuh"layın yada "yuh"lamayında ben haklımıyım haksızmıyım görün.(Seyirciler yuhalar)Evet sizi sefiller konuşmamı değiştiriyorum Heel oluyorum.Triple H ben senle dost olmak istiyorum fakat , sen bileceksin düşman olursan sana hiç bir konuda acımam der ve elini uzatır bekler.(Çabuk dalma feud yapıyoruz şurda.)

loded çalar ve evet yenilenme oluk şuanda tatildeim gelince hereş süper olucak der

yeni sistem hakkında biaz bilgi verim size artık maçlar hem ps den hemde zarlı oynancak birgün raw birgün sd maçlarını ben yaptırcam programı bne belirlicem diğer türlü istiyorsanı ister üye ister deneme mod ister yönetici maçın hakemi olup maç yaptırabilcke illaki yetkilinin yaptırmasına gerk ok isten yaptırabilir

loded çalar ve evet yenilenme oluk şuanda tatildeim gelince hereş süper olucak der

yeni sistem hakkında biaz bilgi verim size artık maçlar hem ps den hemde zarlı oynancak birgün raw birgün sd maçlarını ben yaptırcam programı bne belirlicem diğer türlü istiyorsanı ister üye ister deneme mod ister yönetici maçın hakemi olup maç yaptırabilcke illaki yetkilinin yaptırmasına gerk ok isten yaptırabilir
1)Loded değil loaded.
2)Oluk demişsin,çeviremedim.
3)Tatildeim değil tatildeyim.
4)Her şey olacak,hereş değil.
5)Biaz değil,biraz.
6)Verim değil veriyim.
7)Bne değil ben.
8)Yaptırabilcke değil, yaptırabilecek.
9)Gerk değil,gerek .
10)Ok değil, yok.

Bu hatalarını düzeltirsen sevinirim :)

RüzgaRınSonu19.07;1061957' Alıntı:
Break to Walls Down.Chris Jericho ringe gelir.Konuşmaya başlar :

Evet Wwe evreni , çok değişiyoruz çok.Sizden destek mestek istiyoruz fakat böle destek de olmazki dimi ? Seyirciler beni "yuh"alarsa ben size ne demek zorunda kalıyımki ? Şimdi beni ya "yuh"layın yada "yuh"lamayında ben haklımıyım haksızmıyım görün.(Seyirciler yuhalar)Evet sizi sefiller konuşmamı değiştiriyorum Heel oluyorum.Triple H ben senle dost olmak istiyorum fakat , sen bileceksin düşman olursan sana hiç bir konuda acımam der ve elini uzatır bekler.(Çabuk dalma feud yapıyoruz şurda.)

sexy boyz çalar shawn mıcheals girer jerichoyu dövmeye baslar seni pis heel burda taraftarlara o koca çeneni dinlettiğini görmiğim der ve scm ile jerichoyu ringden atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri