- Konular
- 114
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Birden I am the game çalar ve Triple H gelir. Evet eski bütün konuşma ve feudlar kilitlenmiş... WWE Yenileniyor... Çok süper olucak
der. I am the game tekrar çalar ve Raw Alert ''Raw alarmı'' der.
der. I am the game tekrar çalar ve Raw Alert ''Raw alarmı'' der.- Katılım
- 22 Tem 2009
- Konular
- 770
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- -100
- DevLira
- 0
Break to Walls Down.Chris Jericho ringe gelir.Konuşmaya başlar :
Evet Wwe evreni , çok değişiyoruz çok.Sizden destek mestek istiyoruz fakat böle destek de olmazki dimi ? Seyirciler beni "yuh"alarsa ben size ne demek zorunda kalıyımki ? Şimdi beni ya "yuh"layın yada "yuh"lamayında ben haklımıyım haksızmıyım görün.(Seyirciler yuhalar)Evet sizi sefiller konuşmamı değiştiriyorum Heel oluyorum.Triple H ben senle dost olmak istiyorum fakat , sen bileceksin düşman olursan sana hiç bir konuda acımam der ve elini uzatır bekler.(Çabuk dalma feud yapıyoruz şurda.)
Evet Wwe evreni , çok değişiyoruz çok.Sizden destek mestek istiyoruz fakat böle destek de olmazki dimi ? Seyirciler beni "yuh"alarsa ben size ne demek zorunda kalıyımki ? Şimdi beni ya "yuh"layın yada "yuh"lamayında ben haklımıyım haksızmıyım görün.(Seyirciler yuhalar)Evet sizi sefiller konuşmamı değiştiriyorum Heel oluyorum.Triple H ben senle dost olmak istiyorum fakat , sen bileceksin düşman olursan sana hiç bir konuda acımam der ve elini uzatır bekler.(Çabuk dalma feud yapıyoruz şurda.)
- Konular
- 1,292
- Reaksiyon Skoru
- 119
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- MmoLira
- -355
- DevLira
- 0
loded çalar ve evet yenilenme oluk şuanda tatildeim gelince hereş süper olucak der
yeni sistem hakkında biaz bilgi verim size artık maçlar hem ps den hemde zarlı oynancak birgün raw birgün sd maçlarını ben yaptırcam programı bne belirlicem diğer türlü istiyorsanı ister üye ister deneme mod ister yönetici maçın hakemi olup maç yaptırabilcke illaki yetkilinin yaptırmasına gerk ok isten yaptırabilir
yeni sistem hakkında biaz bilgi verim size artık maçlar hem ps den hemde zarlı oynancak birgün raw birgün sd maçlarını ben yaptırcam programı bne belirlicem diğer türlü istiyorsanı ister üye ister deneme mod ister yönetici maçın hakemi olup maç yaptırabilcke illaki yetkilinin yaptırmasına gerk ok isten yaptırabilir
- Konular
- 2,005
- Online süresi
- 33s
- Reaksiyon Skoru
- 246
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
1)Loded değil loaded.loded çalar ve evet yenilenme oluk şuanda tatildeim gelince hereş süper olucak der
2)Oluk demişsin,çeviremedim.
3)Tatildeim değil tatildeyim.
4)Her şey olacak,hereş değil.
5)Biaz değil,biraz.
6)Verim değil veriyim.
7)Bne değil ben.
8)Yaptırabilcke değil, yaptırabilecek.
9)Gerk değil,gerek .
10)Ok değil, yok.
Bu hatalarını düzeltirsen sevinirim

- Konular
- 390
- Online süresi
- 17m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 177
- MmoLira
- 16
- DevLira
- 0
RüzgaRınSonu19.07;1061957' Alıntı:Break to Walls Down.Chris Jericho ringe gelir.Konuşmaya başlar :
sexy boyz çalar shawn mıcheals girer jerichoyu dövmeye baslar seni pis heel burda taraftarlara o koca çeneni dinlettiğini görmiğim der ve scm ile jerichoyu ringden atar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)