noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yeni bir exp koruma tarzı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 503

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kasılmak için kullanılan bir saatlik tecrübe yüzüğü var oyunda 95 level altında takılınca exp koruma görevi görüyor yani 95 level altı takınca exp geliyor ve gidiyor kasılırken yaşamışsınızdır bir çoğunuz derece kasarken de iş görür kasabilirsiniz bir saatlik yüzüğü takarak exp korumanın geleceği yok bununla idare ediceksiniz iyi oyunlar ;)

Kasılmak için kullanılan bir saatlik tecrübe yüzüğü var oyunda 95 level altında takılınca exp koruma görevi görüyor yani 95 level altı takınca exp geliyor ve gidiyor kasılırken yaşamışsınızdır bir çoğunuz derece kasarken de iş görür kasabilirsiniz bir saatlik yüzüğü takarak exp korumanın geleceği yok bununla idare ediceksiniz iyi oyunlar ;)

o benim çarımı kasarken başıma gelmişti resmen oha demiştim de bende genolarda kasılırken exp sıfırlanıyordu ama okçuları falan kesince exp geliyordu. :)

Benimde aklıma gelmedi değil. senin mantığın çok iyiy ama 24 saat sürecek exp yüzğü 4800M ediyor. Aslında fena da değilimiş he :D Hığmm düşündüm de yapılmayacak şey değil. Şimdi çaktım o ex yüzüklerini niye alıyolar... Vay çakallar vay :P

Saygı duydum. Bot falan kullanmıyo dimi herkes kapamış olması lazımdı, bitek bende olacaktı umarım öyledir :D

Bu arada arahat olun bıraktım ben gelip bot kurmayacam yani zindana :D

Son düzenleme:

Güzel fikir. Ayrıca şöyle bir durumda olabilir. Lonca ya bağışlanabilir. Bir hesabınıza lonca kurdurabilirsiniz nasılsa 40 levelde kuruluyor. Daha önceden hatırladığım şu olay vardı. lonca leveli yükselse bile exp bağışlayabiliyordun eğer böyle olmuyorsa diğer hesabınıza lonca kurdurup tekrar devam edebilirsiniz. Alternatif çözüm yolları mevcut.

Ancaaak; işinize gelmeyebilir bu durumlar, hesabınıza para kastırırken space tuşuna birşey sıkıştırıp afk kalamazsınız çünkü exp koruma yüzüğünüz yok :D Sürekli exp bağışlamanız gerekecektir. Sizi bu kadar isyan ettiren de bu durumdur. Şimdilik bu şekilde idare etmeniz gerekiyor.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri