PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Sizce Forumda:

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 689

uhat

Level 8
TM Üye
Konular
631
Reaksiyon Skoru
120
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sizce forumda uzayla en çok kim ilgileniyor?Uzaylılar da dahil:) Biliyorsunuz bu olaylar iyice arttı ve forumda kimlerin ilgilendiğini merak ediyorum.Bilim ve teknoloji bölümünde hep Çağatay'ın konuları var.9 yıllık arkadaşım olduğundan biliyorum adam her gün araştırıyor böyle konuları.Bence ilerde böyle bir mesleği vs. olacak. :)

Çağatay benim de 9 yıllık arkim xDBen de onu çok iyi tanıyorum.Kesinlikle o :D Yani birçok teorim var diyor bize de anlattı hatırlıyor musun :D Bence o dedikleri olabilir :) Haktan Akdoğan diye bir adam varmış o çok iyi biliyormuş öyle diyor.Araştırdım hakikaten de UFO fenomeni çıktı adam :D

Çağatay benim de 9 yıllık arkim xDBen de onu çok iyi tanıyorum.Kesinlikle o :D Yani birçok teorim var diyor bize de anlattı hatırlıyor musun :D Bence o dedikleri olabilir :) Haktan Akdoğan diye bir adam varmış o çok iyi biliyormuş öyle diyor.Araştırdım hakikaten de UFO fenomeni çıktı adam :D

%100 Haklısın teorileri gerçekten çok kuvvetli turkmmo'nun UFO ile en çok kim ilgilenior dersek tabiki çağatay :D

Teşekkür ederim arkadaşlar :) Kaser de bu konuyla ilgileniyor.Mesela açtığım konulara hep doğruluğu olabilecek yorumlar yapıyor.

cagatay belkıde uzaylıdır al bı teorı daha :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri