- Konular
- 631
- Reaksiyon Skoru
- 120
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sizce forumda uzayla en çok kim ilgileniyor?Uzaylılar da dahil
Biliyorsunuz bu olaylar iyice arttı ve forumda kimlerin ilgilendiğini merak ediyorum.Bilim ve teknoloji bölümünde hep Çağatay'ın konuları var.9 yıllık arkadaşım olduğundan biliyorum adam her gün araştırıyor böyle konuları.Bence ilerde böyle bir mesleği vs. olacak. 
Biliyorsunuz bu olaylar iyice arttı ve forumda kimlerin ilgilendiğini merak ediyorum.Bilim ve teknoloji bölümünde hep Çağatay'ın konuları var.9 yıllık arkadaşım olduğundan biliyorum adam her gün araştırıyor böyle konuları.Bence ilerde böyle bir mesleği vs. olacak. 
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çağatay benim de 9 yıllık arkim xDBen de onu çok iyi tanıyorum.Kesinlikle o
Yani birçok teorim var diyor bize de anlattı hatırlıyor musun
Bence o dedikleri olabilir
Haktan Akdoğan diye bir adam varmış o çok iyi biliyormuş öyle diyor.Araştırdım hakikaten de UFO fenomeni çıktı adam 
Yani birçok teorim var diyor bize de anlattı hatırlıyor musun
Haktan Akdoğan diye bir adam varmış o çok iyi biliyormuş öyle diyor.Araştırdım hakikaten de UFO fenomeni çıktı adam 
- Konular
- 631
- Reaksiyon Skoru
- 120
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çağatay benim de 9 yıllık arkim xDBen de onu çok iyi tanıyorum.Kesinlikle oYani birçok teorim var diyor bize de anlattı hatırlıyor musun
![]()
%100 Haklısın teorileri gerçekten çok kuvvetli turkmmo'nun UFO ile en çok kim ilgilenior dersek tabiki çağatay

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)