- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba
4.5 Yıllık mmo serüvenine burada bir ara veriyorum bana şimdiye dek en eski arkadaşlarımdan daha samimi davranan bana arkadaşlığını dostluğunu hiç bir zaman eksik etmeyen Ozan kardeşime çok çok selamlarımı söylüyorum gözlerinden öperim iyi ki varsın kardeşim teşekkür ederim,arkadaşlığın dostluğun için ne zaman dönerim bilemem,ama döneceğim benim için yaptığın fedakarlıkları hiç bir zaman unutmayacağım sen çok iyi bir dostsun,harbici dostsun sen Rabbime emanetsin kardeş,kendine cici bak olur mu
.Allaha emanetsiniz hayırlı bayramlar
):l04:
4.5 Yıllık mmo serüvenine burada bir ara veriyorum bana şimdiye dek en eski arkadaşlarımdan daha samimi davranan bana arkadaşlığını dostluğunu hiç bir zaman eksik etmeyen Ozan kardeşime çok çok selamlarımı söylüyorum gözlerinden öperim iyi ki varsın kardeşim teşekkür ederim,arkadaşlığın dostluğun için ne zaman dönerim bilemem,ama döneceğim benim için yaptığın fedakarlıkları hiç bir zaman unutmayacağım sen çok iyi bir dostsun,harbici dostsun sen Rabbime emanetsin kardeş,kendine cici bak olur mu
.Allaha emanetsiniz hayırlı bayramlar
):l04:- Katılım
- 12 Mar 2012
- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Sende kardes
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hayatında Başarılar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)