Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
O büyümüş ve gri, ama bunun seni kandırmasına izin verme. Mütevazı kıyafetleri, yıllarca süren yoğun emek ve çilecilikle bilenmiş güçlü, kıvrımlı bir fiziği gizler. Yaş, Tapınak Şövalyelerine yaşlı bir adamın bilgeliğini ve inceliğini, şaşırtıcı derecede iyi korunmuş fiziksel güçle birleştirdiği nitelikleri vermiştir. Güçlü Tapınakçı, çelik silahlar ve doğruluk kalkanıyla düşmanlarını alt eder. Büyük cesareti ve amacı, inatçı bir şevkle riski küçümseyerek, onu baştan aşağı savaşın içine sürükler. Bazıları Tapınak Şövalyesinin cesaretini aptallık olarak görebilir, ancak inançlı bir adam olmanın ne demek olduğunu bilmiyorlar. İnancın ve umudun sönük olduğu Wraeclast'ta o parlayan, yükselen bir yol göstericidir.
Templar Sürgün'ün Yoludur gücü / istihbarat hibrid sınıfında , kas ve fikir mükemmel denge. En keskin bıçak sınıfından en ağır iki elli topuza kadar bir dizi silahta eğitilmiş yetenekli bir dövüşçüdür. Ayrıca ek koruma veya ölümcül bir sopayla kalkan kullanmakta da rahat . Savaşta, bu dindar savaşçı, çok çeşitli büyü yetenekleriyle önemli hücumunu artırma konusunda uzmandır . Tapınak Şövalyesi cezalandırma konusunda da ustadır ve ön saflarda olmaktan, menzilli yoldaşları için şehit ve şampiyon olarak hizmet etmekten mutludur.
Tapınak Şövalyesinin gücü ve zekasıyla ilişkili zırhlar, Zincir Posta Coifs / Helmets , Chainmail / Ringmail , Mesh / Chain Eldiven , Mesh / Chain Boots ve Kite Shield'tır .
Temel istatistikler
Tapınak Şövalyesinin gücü ve zekasıyla ilişkili zırhlar, Zincir Posta Coifs / Helmets , Chainmail / Ringmail , Mesh / Chain Eldiven , Mesh / Chain Boots ve Kite Shield'tır .
Temel istatistikler
İstatistik | Değer |
|---|---|
Zeka | 23 |
Beceri | 14 |
Gücü | 23 |
Hayat | 62 |
Mana | 52 |
Saniye başına hasar | 4 |
Vurma şansı | % 83 |
Saniyedeki saldırı * | 1.2 |
Ana elin toplam birleşik hasarı | 2-6 |
Ana el fiziksel hasar | 2-6 |
Ana el doğruluk derecesi | 28 |
Ana el kritik vuruş hasarı çarpanı * | % 150 |
Dayanıklılık ücretleri * | 0/3 |
Dayanıklılık ücreti başına fiziksel hasar azaltma * | % 4 |
Dayanıklılık ücreti başına ek temel azalma * | % 4 |
Çılgınlık ücretleri * | 0/3 |
Çılgınlık yükü başına saldırı hızı artışı * | % 4 |
Çılgınlık yükü başına kullanım hızı artışı * | % 4 |
Çılgınlık yükü başına hasar değiştirici * | % 4 daha fazla |
Güç ücretleri * | 0/3 |
Güç yükü başına kritik vuruş şansı artışı * | % 50 |
Sakınma oranı | 58 |
Kaçma şansı * | % 32 |
Yangına dayanıklılık * | % 0 |
Soğuk direnci * | % 0 |
Yıldırım direnci * | % 0 |
Kaos direnci * | % 0 |
Saniyede mana yenilenmesi | 0.9 |
* 2.1.1d'den itibaren tüm sınıflar için aynı
Yükseliş sınıfları
Tapınakçılar şu üç Ascendancy sınıfından birinde uzmanlaşabilirler :
Yükseliş sınıfları
Tapınakçılar şu üç Ascendancy sınıfından birinde uzmanlaşabilirler :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Soruşturmacı |
Hierophant |
Muhafız |
Metin ve Konuşma
Templar, Yeni Zelandalı aktör Kevin Harty tarafından seslendirildi .
Giriş Konuşması
"Tanrı ve Teşkilat için savaştım, ağladım ve kan kaybettim. Tapınakçı kardeşlerim için ölürdüm. Dindarlığımı ve bağlılığımı nasıl ödüllendiriyorlar? Beni lanetlilerin ülkesine sürgün ediyorlar. Wraeclast'a.
Artık kardeşlerimin yalnızca Tanrı'nın araçları olduğunu biliyorum. Bana bu yolu verdi, bu yüzden gücümü ve gücümü ... ve inancımı toplamalıyım. Gelecek karanlığa karşı kalkanım. "
Genel Diyalog
2. Seviyeye ulaşmak: "Görünüşe göre Tanrımın şirketime henüz ihtiyacı yok."
3. Seviyeye ulaşmak: "Dualarım böylece cevaplandı."
5. Seviyeye ulaşmak: "Her kanlı adımda yol daha net hale gelir."
Seviye 10'a ulaşmak: "Mütevazı hizmetkarınız size teşekkür eder, Tanrım."
Seviye 15'e ulaşmak: "İhtiyacım olan tek ödül güveniniz, Işık Efendimiz."
Seviye 20'ye ulaşmak: "Gece güne yol açmalıdır."
Seviye 30'a ulaşmak: "Bu topraklarda doğdum, bu göreve teslim edildim. Üstün olacağım."
Tam envanter: "Canavar değilim."
Kasabada becerileri kullanma: "Bu ne zaman ne de yer."
Mana bitti: "Manam bitti."
Yeterli Güç Yok: "Henüz bunu kullanacak gücüm yok."
Yeterli Beceri Yok: "Bunu kullanmak için ayaklarımın daha hafif olması gerekecek."
Yeterli Zeka Yok: "Şu anda buna şaşıyorum."
Nadir bir kalabalık öldürdükten sonra ara sıra: "Tanrı ile Gidin."
Nadir bir kalabalığı öldürdükten sonra ara sıra: "Günaha ölüm!"
Nadir bir çeteyi öldürdükten sonra ara sıra: "Saflık hakim olacak!"
Eylem 1 Diyaloğu
Teraslarda: "Kabuslarım ... onlar kehanetti."
Aşağı Hapishanede: "Bu kafeste, parmaklıklardaki şeytani pençeler ve özgürlük için uluyor."
Gemi Mezarlığı'nda: "Bu, babalarının gözlerinden gizlenmiş, kayıp çocuklar için bir morg."
Aç Cesedi öldürdükten sonra: "Bu işkence gören topraklarda ölüm bile teselli vermez."
Brutus'u öldüren: "Şimdi dinlen, işkence gören ruh."
Merveil'i öldüren: "İnsanlığından sapmış bir kadın. Bu vebayı, Allah'ın tüm yaratışını rahatsız etmeden tedavi etmeliyim."
Nessa'nın Tanıtımı: "Seni tanıyorum, kafir. Babam sana böyle seslendi. Tanrı babamı ve sevdiğim diğer herkesi boğmayı uygun gördü. Senin için ne kaderi olduğunu merak ediyorum. Ben Nessa'yım ve Sanırım bizi Hillock'tan, orada düştüğün o iğrenç devden kurtardığın için sana teşekkür etmeliyim. Biliyorsun, Oriath'ta bana Tanrı'nın beni sevdiği öğretilmişti. Sevgisini göstermenin komik bir yolu var, değil mi? Tapınakçı?
Bessel'in Tanıtımı: Wraeclast'ın düzlüklerinde test edilecek ve tavlanacak zalim bir Tapınakçı. Bu senin hakkında yazdığım şiirin ilk mısrası sürgün. Yavaş dostum. Öyle görünen bir adama lanet olsun. Adı Bestel, iyi gemi 'Mutlu Martının' kaptanı. Ne yazık ki, Mutlu Martım gitti. Ekibim gitti. Ama zekam kalıyor ... bir moda için. "
Eylem 2 Diyaloğu
Günahlar Odası hakkında: "Tanrılık iddiasıyla bir oyuncak yapımcısının ini."
Kraityn'i öldürdükten sonra: "Sen bir hiçsin, hırsız. Kin ve açgözlülükle harcadığın hayatı bile değil."
Alira'yı öldürdükten sonra: "Böylece kutsandınız, Tanrı'nın kızı. Size gerçek dostluğun ne olduğunu gösterecek."
Oak'u öldürdükten sonra: "Barış kanunu adına konuşmaya cesaretin var mı? Yalanlarının sana sağladığı huzur işte burada."
Karanlığın salıverilmesi üzerine: "Sana yalvarıyorum Tanrım, bu dünyayı ışığa geri götürmeme yardım et."
Vaal Oversoul'u öldürdükten sonra: "Ait olduğun yere geri dön, kabus. Sadıkların senin türünden korkmasına gerek yok."
Hareket 3 Diyaloğu
Solaris Tapınağı hakkında: "Bu imparatorluğun ebedi kalıntıları. Asıl soru, nasıl?"
Krematoryum üzerine: "Sağ elinde yaşam, solunda ölüm. Ve sonra Tanrı'nın parmaklarından düşen var."
Lunaris Tapınağı'nda: "Ve böylece, lanetleme ve kınama yolunda ilk adımlarımı atıyorum."
Gravicius, Templar'a: "Sen Tanrı'nın en büyük hayal kırıklığı, kafirsin."
Gravicius'u öldürdükten sonra: "Sen yolu seçtin, eski dostum. Tanrı beni yolun sonuna koydu."
Dindarlığı öldürdükten sonra: "Yapabildiğiniz kadar dinlenin, ıstırabın hanımı. Yargı size kolay gelmeyecek."
Sahip'i öldürdükten sonra: "Beni sürgüne göndererek benim doğuşumdun Dominus. Ve şimdi, sayısız mil ve cinayetten sonra, vahiyin olmaktan onur duyuyorum!"
Hargan'ın Tanıtımı: Bir Tapınakçı ... sürgünde mi? Şimdi hepsini gördüm. Sahip şimdiden benim gibi pislikler bitti mi? Ah evet, burada olduğunuza göre, İbadetçimiz, bize yardım edebilirsiniz. Bazı cansız sevgilileri kaybettik. Clarissa ve Tolman. Son gördüğümde, kenar mahallelere doğru gidiyorlardı. Yukarıdaki Tanrı onların kurtuluşunda yolunuzu aydınlatsın, kardeşim.
Hareket 4 Diyaloğu
On Aqueduct'ta : "Bu sular günahımı ve baptise beni yeniden yıkayıp etsin."
Kira'nın Tanıtımı:
"Sahip, Oriath'ta Yüce Tapınakçıydı, değil mi? Tanrı'nın, hizmetçilerini seçerken daha dikkatli olması gerekiyor.
Sonra yine belki hatalarından ders çıkarır. Göreceğiz. "
Petarus ve Vanja'nın Tanıtımı:
"Petarus: Tapınak Şövalyem, size bu kadar istekli ve Emri İnanç yolunda geri getirebilecek bir adamla tanışmanın ne kadar iyi olduğunu anlatamam ...
Vanja: ... aman tanrım, Petarus!
Petarus: Vanja!
Vanja: Az önce Faith adına yapılan çok fazla kötü eylem gördüm.
Petarus: Kendileri için hareket ederken Tanrı'dan söz edenler tarafından taahhüt edilmiştir.
Vanja: İyi, Petarus, iyi. "
Tasuni'nin Tanıtımı: "Kutsal mantonun sayısız Tapınakçının kanıyla lekelendi. Tanrı'ya layık bir kurban ... sadece aklındaki tanrıya değil."
Oyun Tanıtımı:
"Sizi Highgate'e getiren tanrılarımız veya tanrınız olsun, sonuç aynıdır.
İlahi olana körü körüne inanıyorsunuz ve kör bir adam asla karanlıkta kaybolmaz. Canavarı dağın içinde öldüreceksin. Leydi Dialla bana bunu söyledi.
Sana çok güveniyor Tapınakçı. Soru şu ki ... Maraketh inancını paylaşabilir miyiz? "
On Kurutulmuş Gölü : Ben, Tanrı'ya üzgünüm. Yaptıklarınızı kötüye kullanmamayı öğrenmeliyiz. "
Öldürülen olması Voll : "Sen artık özgürsün Tanrı ile Voll Git.".
On Maden Seviye 1 : "yargı korkusu ile yeryüzü burada titriyor."
On Mines Seviye 2 : "uzaklıkta dağın köklerinde Yolsuzluk yiyor"
Deshret'i serbest bıraktıktan sonra: "Hiç kimse senin gibi acı çekmesin Deshret."
On Kristal Venlere : "Bu topraklar Tufan eşiğindeyken edilir."
Daresso'yu öldürdükten sonra : "Düşmüş kahramanlarımızı hayatta kazandıklarından daha fazla şereflendiriyoruz ."
Kaom'un Rüyası Üzerine : "Buradaki hava gazapla yanıyor."
Kaom'u öldürdükten sonra : " Yolun lanetlendi, Kaom. Başka bir tane bul."
On Beast Seviye 1 Belly : "Bu Oluşturma değil bu sapıklık."
Canavarın Karnındaki Dindarlık, İğrenç : "Görüyorsun, kafir mi? Tanrım bana iyi bakıyor."
Dindarlık, İğrenç, mağlup edildikten sonra: "Tanrınızın ..." olduğunu yanlış değerlendirmiş olabilirim.
Dindarlık, restore edildikten sonra:
"Şimdi beni iki kez kendi kanımla vaftiz ettin, Templar. Bu yüzden, dayanabileceğim tüm ilahi vahiylere sahip olduğumu söylediğimde bana inanın.
Lunaris'te 'anımızı' paylaştığımızda, bir parçam planlandığı gibi ayaklarının dibinde ölmüş olmayı diliyor. Karanlıktan, büyüklükten utanan içimdeki küçük kız. "
Hasat Üzerine : "Dindarlık efendim? Amacınızı zamanında açıklayacağınıza eminim."
Doedre'yi öldürdükten sonra : "Ölümü kucakla, Doedre, çünkü senin bedenin mahvoldu."
Maligaro'yu öldürdükten sonra : "Tanrı vergisi yetenekleriniz boşa gitti, Maligaro."
Shavronne'u öldürdükten sonra : "Kendi kibirinle hapsedildin, Shavronne."
Dindarlık, Kara Çekirdeği açmak üzere.
"Öyleyse söyle bana kafir, seninki şefkatli bir Tanrı mı? İlahi kalbinde benim gibi alışılmadık derecede yetenekli bir günahkar için onun bile yeri olduğundan şüpheliyim.
Sırf bu konuda netleşmemiz için. Bunu onun için yapmıyorum zaten. "
Malachai'nin tanıtımı: "Şu anda sana hayranlık duyuyorum, Templar. Sen ve ben birlikte Kabusların en güzelini yaratacağız. Tanrı'nın alamet-i farikası değil mi? yapmak!"
Dindarlık, Malachai tarafından öldürüldükten sonra: "Bu, kanlı bir kurtarıcı olmaya çalıştığım için elde ettiğim şeydir. Hayal edemeyeceğin şeyler olduğunu gördüm, hissettim ... o an. Öyleyse git. Başladığımızı bitir. Ve senin Tanrının gerçek olup olmadığını anladığımda, sana mutlaka haber vereceğim. "
Dindarlığa cevap: "Gerek yok, Dindar. Sadece git ve kendin gör."
Malachai'yi öldürdükten sonra: "Sana gerçek ölümsüzlüğü verecek tek şey bu iken, tüm hayatın boyunca Ölüm'e karşı savaştın, Malachai."
Malachai'nin ölümünden sonra Kira:
"Şimdi size ne diyoruz? Kurtarıcı mı? Mesih mi?
Bunu unutma, Tapınakçı. 'İnancınız' Kabusu öldürmedi. Yaptın."
Malachai'nin ölümünden sonra Petarus ve Vanja:
"Petarus: Tarikatın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Sizin emriniz, Lordum.
Vanja: Ve üzgünüm. Daha çok inancım olmalıydı. Hep Tanrı'ya inandım. Sadece, şimdiye kadar Tapınak Şövalyesinin yaptığını düşünmemiştim.
Petarus: Sanırım bazen bu dünyada tek başımıza olmadığımızı kanıtlamak için bir mucize gerekir.
Vanja: Doğru. Bana inanmanın nasıl bir şey olduğunu hatırlattığın için teşekkür ederim Templar. Bu, karşılayamadığım bir lüks.
Petarus: Yine de bu, tüm Wraeclast'ın sahip olabileceği bir şey. "
Malachai'nin ölümünden sonra Tasuni:
"Bana Canavarı öldürmediğini, senin aracılığınla hareket eden Tanrı'nın olduğunu söyleyeceksin.
Lütfen söyleme. Korkarım senin kendini beğenmiş ayak parmaklarında hasta olabilirim. Hayır, Tapınakçı. Bunu yaptın. Oh çok sıradan adam sensin.
Malachai'nin yanlış yaptığı yer burası. Büyüklüğü doğuştan bir hak, ancak yetenekli bir azınlığın mülkiyeti olarak görüyordu.
Sen, Tapınakçıların bir yeteneği var. İnanç. Tanrı'nın Wraeclast'ı kabusundan kurtarmanız için sizi seçtiğine inandınız ve bu inancın gerçek olduğunu kanıtlamak için elinizden gelen her şeyi yaptınız.
Tabii ki yalan, ama ne güzel ve güçlü bir aldatmaca! Lütfen kendine yalan söylemeye devam et Templar. İçinizdeki en iyiyi ortaya çıkarır. "
Malachai'nin ölümünden sonra Leydi Dialla:
"'Doğru olan miras alacak.' Vol, felaketin arifesinde mum ışığında bir vaazda söyledi. Aptalın söylediği tek akıllıca şey. Tanrı'nın onunla gerçekten aynı fikirde olduğu tek zaman.
Malachai'm öldü. Biliyordum, hissettim, son darbeyi vurduğunuz anda anladım. Ben, ben ... Gemling Kraliçesiydim ve şimdi Kralım öldü. "
Templar, Yeni Zelandalı aktör Kevin Harty tarafından seslendirildi .
Giriş Konuşması
"Tanrı ve Teşkilat için savaştım, ağladım ve kan kaybettim. Tapınakçı kardeşlerim için ölürdüm. Dindarlığımı ve bağlılığımı nasıl ödüllendiriyorlar? Beni lanetlilerin ülkesine sürgün ediyorlar. Wraeclast'a.
Artık kardeşlerimin yalnızca Tanrı'nın araçları olduğunu biliyorum. Bana bu yolu verdi, bu yüzden gücümü ve gücümü ... ve inancımı toplamalıyım. Gelecek karanlığa karşı kalkanım. "
Genel Diyalog
2. Seviyeye ulaşmak: "Görünüşe göre Tanrımın şirketime henüz ihtiyacı yok."
3. Seviyeye ulaşmak: "Dualarım böylece cevaplandı."
5. Seviyeye ulaşmak: "Her kanlı adımda yol daha net hale gelir."
Seviye 10'a ulaşmak: "Mütevazı hizmetkarınız size teşekkür eder, Tanrım."
Seviye 15'e ulaşmak: "İhtiyacım olan tek ödül güveniniz, Işık Efendimiz."
Seviye 20'ye ulaşmak: "Gece güne yol açmalıdır."
Seviye 30'a ulaşmak: "Bu topraklarda doğdum, bu göreve teslim edildim. Üstün olacağım."
Tam envanter: "Canavar değilim."
Kasabada becerileri kullanma: "Bu ne zaman ne de yer."
Mana bitti: "Manam bitti."
Yeterli Güç Yok: "Henüz bunu kullanacak gücüm yok."
Yeterli Beceri Yok: "Bunu kullanmak için ayaklarımın daha hafif olması gerekecek."
Yeterli Zeka Yok: "Şu anda buna şaşıyorum."
Nadir bir kalabalık öldürdükten sonra ara sıra: "Tanrı ile Gidin."
Nadir bir kalabalığı öldürdükten sonra ara sıra: "Günaha ölüm!"
Nadir bir çeteyi öldürdükten sonra ara sıra: "Saflık hakim olacak!"
Eylem 1 Diyaloğu
Teraslarda: "Kabuslarım ... onlar kehanetti."
Aşağı Hapishanede: "Bu kafeste, parmaklıklardaki şeytani pençeler ve özgürlük için uluyor."
Gemi Mezarlığı'nda: "Bu, babalarının gözlerinden gizlenmiş, kayıp çocuklar için bir morg."
Aç Cesedi öldürdükten sonra: "Bu işkence gören topraklarda ölüm bile teselli vermez."
Brutus'u öldüren: "Şimdi dinlen, işkence gören ruh."
Merveil'i öldüren: "İnsanlığından sapmış bir kadın. Bu vebayı, Allah'ın tüm yaratışını rahatsız etmeden tedavi etmeliyim."
Nessa'nın Tanıtımı: "Seni tanıyorum, kafir. Babam sana böyle seslendi. Tanrı babamı ve sevdiğim diğer herkesi boğmayı uygun gördü. Senin için ne kaderi olduğunu merak ediyorum. Ben Nessa'yım ve Sanırım bizi Hillock'tan, orada düştüğün o iğrenç devden kurtardığın için sana teşekkür etmeliyim. Biliyorsun, Oriath'ta bana Tanrı'nın beni sevdiği öğretilmişti. Sevgisini göstermenin komik bir yolu var, değil mi? Tapınakçı?
Bessel'in Tanıtımı: Wraeclast'ın düzlüklerinde test edilecek ve tavlanacak zalim bir Tapınakçı. Bu senin hakkında yazdığım şiirin ilk mısrası sürgün. Yavaş dostum. Öyle görünen bir adama lanet olsun. Adı Bestel, iyi gemi 'Mutlu Martının' kaptanı. Ne yazık ki, Mutlu Martım gitti. Ekibim gitti. Ama zekam kalıyor ... bir moda için. "
Eylem 2 Diyaloğu
Günahlar Odası hakkında: "Tanrılık iddiasıyla bir oyuncak yapımcısının ini."
Kraityn'i öldürdükten sonra: "Sen bir hiçsin, hırsız. Kin ve açgözlülükle harcadığın hayatı bile değil."
Alira'yı öldürdükten sonra: "Böylece kutsandınız, Tanrı'nın kızı. Size gerçek dostluğun ne olduğunu gösterecek."
Oak'u öldürdükten sonra: "Barış kanunu adına konuşmaya cesaretin var mı? Yalanlarının sana sağladığı huzur işte burada."
Karanlığın salıverilmesi üzerine: "Sana yalvarıyorum Tanrım, bu dünyayı ışığa geri götürmeme yardım et."
Vaal Oversoul'u öldürdükten sonra: "Ait olduğun yere geri dön, kabus. Sadıkların senin türünden korkmasına gerek yok."
Hareket 3 Diyaloğu
Solaris Tapınağı hakkında: "Bu imparatorluğun ebedi kalıntıları. Asıl soru, nasıl?"
Krematoryum üzerine: "Sağ elinde yaşam, solunda ölüm. Ve sonra Tanrı'nın parmaklarından düşen var."
Lunaris Tapınağı'nda: "Ve böylece, lanetleme ve kınama yolunda ilk adımlarımı atıyorum."
Gravicius, Templar'a: "Sen Tanrı'nın en büyük hayal kırıklığı, kafirsin."
Gravicius'u öldürdükten sonra: "Sen yolu seçtin, eski dostum. Tanrı beni yolun sonuna koydu."
Dindarlığı öldürdükten sonra: "Yapabildiğiniz kadar dinlenin, ıstırabın hanımı. Yargı size kolay gelmeyecek."
Sahip'i öldürdükten sonra: "Beni sürgüne göndererek benim doğuşumdun Dominus. Ve şimdi, sayısız mil ve cinayetten sonra, vahiyin olmaktan onur duyuyorum!"
Hargan'ın Tanıtımı: Bir Tapınakçı ... sürgünde mi? Şimdi hepsini gördüm. Sahip şimdiden benim gibi pislikler bitti mi? Ah evet, burada olduğunuza göre, İbadetçimiz, bize yardım edebilirsiniz. Bazı cansız sevgilileri kaybettik. Clarissa ve Tolman. Son gördüğümde, kenar mahallelere doğru gidiyorlardı. Yukarıdaki Tanrı onların kurtuluşunda yolunuzu aydınlatsın, kardeşim.
Hareket 4 Diyaloğu
On Aqueduct'ta : "Bu sular günahımı ve baptise beni yeniden yıkayıp etsin."
Kira'nın Tanıtımı:
"Sahip, Oriath'ta Yüce Tapınakçıydı, değil mi? Tanrı'nın, hizmetçilerini seçerken daha dikkatli olması gerekiyor.
Sonra yine belki hatalarından ders çıkarır. Göreceğiz. "
Petarus ve Vanja'nın Tanıtımı:
"Petarus: Tapınak Şövalyem, size bu kadar istekli ve Emri İnanç yolunda geri getirebilecek bir adamla tanışmanın ne kadar iyi olduğunu anlatamam ...
Vanja: ... aman tanrım, Petarus!
Petarus: Vanja!
Vanja: Az önce Faith adına yapılan çok fazla kötü eylem gördüm.
Petarus: Kendileri için hareket ederken Tanrı'dan söz edenler tarafından taahhüt edilmiştir.
Vanja: İyi, Petarus, iyi. "
Tasuni'nin Tanıtımı: "Kutsal mantonun sayısız Tapınakçının kanıyla lekelendi. Tanrı'ya layık bir kurban ... sadece aklındaki tanrıya değil."
Oyun Tanıtımı:
"Sizi Highgate'e getiren tanrılarımız veya tanrınız olsun, sonuç aynıdır.
İlahi olana körü körüne inanıyorsunuz ve kör bir adam asla karanlıkta kaybolmaz. Canavarı dağın içinde öldüreceksin. Leydi Dialla bana bunu söyledi.
Sana çok güveniyor Tapınakçı. Soru şu ki ... Maraketh inancını paylaşabilir miyiz? "
On Kurutulmuş Gölü : Ben, Tanrı'ya üzgünüm. Yaptıklarınızı kötüye kullanmamayı öğrenmeliyiz. "
Öldürülen olması Voll : "Sen artık özgürsün Tanrı ile Voll Git.".
On Maden Seviye 1 : "yargı korkusu ile yeryüzü burada titriyor."
On Mines Seviye 2 : "uzaklıkta dağın köklerinde Yolsuzluk yiyor"
Deshret'i serbest bıraktıktan sonra: "Hiç kimse senin gibi acı çekmesin Deshret."
On Kristal Venlere : "Bu topraklar Tufan eşiğindeyken edilir."
Daresso'yu öldürdükten sonra : "Düşmüş kahramanlarımızı hayatta kazandıklarından daha fazla şereflendiriyoruz ."
Kaom'un Rüyası Üzerine : "Buradaki hava gazapla yanıyor."
Kaom'u öldürdükten sonra : " Yolun lanetlendi, Kaom. Başka bir tane bul."
On Beast Seviye 1 Belly : "Bu Oluşturma değil bu sapıklık."
Canavarın Karnındaki Dindarlık, İğrenç : "Görüyorsun, kafir mi? Tanrım bana iyi bakıyor."
Dindarlık, İğrenç, mağlup edildikten sonra: "Tanrınızın ..." olduğunu yanlış değerlendirmiş olabilirim.
Dindarlık, restore edildikten sonra:
"Şimdi beni iki kez kendi kanımla vaftiz ettin, Templar. Bu yüzden, dayanabileceğim tüm ilahi vahiylere sahip olduğumu söylediğimde bana inanın.
Lunaris'te 'anımızı' paylaştığımızda, bir parçam planlandığı gibi ayaklarının dibinde ölmüş olmayı diliyor. Karanlıktan, büyüklükten utanan içimdeki küçük kız. "
Hasat Üzerine : "Dindarlık efendim? Amacınızı zamanında açıklayacağınıza eminim."
Doedre'yi öldürdükten sonra : "Ölümü kucakla, Doedre, çünkü senin bedenin mahvoldu."
Maligaro'yu öldürdükten sonra : "Tanrı vergisi yetenekleriniz boşa gitti, Maligaro."
Shavronne'u öldürdükten sonra : "Kendi kibirinle hapsedildin, Shavronne."
Dindarlık, Kara Çekirdeği açmak üzere.
"Öyleyse söyle bana kafir, seninki şefkatli bir Tanrı mı? İlahi kalbinde benim gibi alışılmadık derecede yetenekli bir günahkar için onun bile yeri olduğundan şüpheliyim.
Sırf bu konuda netleşmemiz için. Bunu onun için yapmıyorum zaten. "
Malachai'nin tanıtımı: "Şu anda sana hayranlık duyuyorum, Templar. Sen ve ben birlikte Kabusların en güzelini yaratacağız. Tanrı'nın alamet-i farikası değil mi? yapmak!"
Dindarlık, Malachai tarafından öldürüldükten sonra: "Bu, kanlı bir kurtarıcı olmaya çalıştığım için elde ettiğim şeydir. Hayal edemeyeceğin şeyler olduğunu gördüm, hissettim ... o an. Öyleyse git. Başladığımızı bitir. Ve senin Tanrının gerçek olup olmadığını anladığımda, sana mutlaka haber vereceğim. "
Dindarlığa cevap: "Gerek yok, Dindar. Sadece git ve kendin gör."
Malachai'yi öldürdükten sonra: "Sana gerçek ölümsüzlüğü verecek tek şey bu iken, tüm hayatın boyunca Ölüm'e karşı savaştın, Malachai."
Malachai'nin ölümünden sonra Kira:
"Şimdi size ne diyoruz? Kurtarıcı mı? Mesih mi?
Bunu unutma, Tapınakçı. 'İnancınız' Kabusu öldürmedi. Yaptın."
Malachai'nin ölümünden sonra Petarus ve Vanja:
"Petarus: Tarikatın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Sizin emriniz, Lordum.
Vanja: Ve üzgünüm. Daha çok inancım olmalıydı. Hep Tanrı'ya inandım. Sadece, şimdiye kadar Tapınak Şövalyesinin yaptığını düşünmemiştim.
Petarus: Sanırım bazen bu dünyada tek başımıza olmadığımızı kanıtlamak için bir mucize gerekir.
Vanja: Doğru. Bana inanmanın nasıl bir şey olduğunu hatırlattığın için teşekkür ederim Templar. Bu, karşılayamadığım bir lüks.
Petarus: Yine de bu, tüm Wraeclast'ın sahip olabileceği bir şey. "
Malachai'nin ölümünden sonra Tasuni:
"Bana Canavarı öldürmediğini, senin aracılığınla hareket eden Tanrı'nın olduğunu söyleyeceksin.
Lütfen söyleme. Korkarım senin kendini beğenmiş ayak parmaklarında hasta olabilirim. Hayır, Tapınakçı. Bunu yaptın. Oh çok sıradan adam sensin.
Malachai'nin yanlış yaptığı yer burası. Büyüklüğü doğuştan bir hak, ancak yetenekli bir azınlığın mülkiyeti olarak görüyordu.
Sen, Tapınakçıların bir yeteneği var. İnanç. Tanrı'nın Wraeclast'ı kabusundan kurtarmanız için sizi seçtiğine inandınız ve bu inancın gerçek olduğunu kanıtlamak için elinizden gelen her şeyi yaptınız.
Tabii ki yalan, ama ne güzel ve güçlü bir aldatmaca! Lütfen kendine yalan söylemeye devam et Templar. İçinizdeki en iyiyi ortaya çıkarır. "
Malachai'nin ölümünden sonra Leydi Dialla:
"'Doğru olan miras alacak.' Vol, felaketin arifesinde mum ışığında bir vaazda söyledi. Aptalın söylediği tek akıllıca şey. Tanrı'nın onunla gerçekten aynı fikirde olduğu tek zaman.
Malachai'm öldü. Biliyordum, hissettim, son darbeyi vurduğunuz anda anladım. Ben, ben ... Gemling Kraliçesiydim ve şimdi Kralım öldü. "
| Karakter Sınıfları | ||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|