Yahu daha dün gece açılan hesabım neden ban yedi . Ne oluyor acil ilgilenin
Karakter ismi : JamesJoys
Karakter ismi : JamesJoys
Şimdi gördüm forumda. Modum şunları söyleyeceğim gerisi size kalmış.
1. Benim karakterim daha dün gece acıldı o gun ettıgım hakaretten dolayı aynı kısıye 4 gun ban yedım cezamı cektım.
2. Dünyanın neresinde velet hakaret kelimesi ?
3. O gün bu arkadasların bana saydırdıgı lafların haddi hesabı yok benimde sinirli ve bos anıma geldi birkaç sey soyledım 4 gun ban attıgınızda sucumu bılıyordum agzımı acmadım. ama smdı bu adamların elınde aynı gun cekılen bır baska ss varsa ben tekrar mı ceza alıcam. Ben cezamı zaten aldım.
Videoların tarihlerine bakabilirseniz hepsi aynı dklarda çekilmiştir. Ben bunun cezasını zaten çektim.
Burda haksızlık var. Ben verdiğiniz cezanın haksız oldugunu dusunuyorum. İtiraz ediyorum.
inşallah söylediklerimi ciddiye alırsınız ve tarafsız bakmaya calısırsınız . İyi forumlar.
1. Benim karakterim daha dün gece acıldı o gun ettıgım hakaretten dolayı aynı kısıye 4 gun ban yedım cezamı cektım.
3. O gün bu arkadasların bana saydırdıgı lafların haddi hesabı yok benimde sinirli ve bos anıma geldi birkaç sey soyledım 4 gun ban attıgınızda sucumu bılıyordum agzımı acmadım. ama smdı bu adamların elınde aynı gun cekılen bır baska ss varsa ben tekrar mı ceza alıcam. Ben cezamı zaten aldım.
Videoların tarihlerine bakabilirseniz hepsi aynı dklarda çekilmiştir. Ben bunun cezasını zaten çektim.
Burda haksızlık var. Ben verdiğiniz cezanın haksız oldugunu dusunuyorum. İtiraz ediyorum.
inşallah söylediklerimi ciddiye alırsınız ve tarafsız bakmaya calısırsınız . İyi forumlar.
Şimdi gördüm forumda. Modum şunları söyleyeceğim gerisi size kalmış.
Çekilen videoların eskisi 30 temmuz yeni olan 3 agustos bu yuzden aynı tarihlerde cekılmemıs, ayrıca burada mmomt2 destek ekibi olarak hiçbir şekilde taraf tutmadık tutmayız tutmuyoruz ve gerekli insiyatiflerimizi kullanıyoruz.Size argo soylemlerde bulundularsa size bildirin onların yaptıgı gibi bu kadar basit tekrar beklemekten başka çareniz yok.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)