Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar daha 2 3 saat önce toplama bi kasa geldi ancak ilk olarak düzgün açılıyodu ama bilgisayarıma girerken Windows gezgini çalışmayı durdurdu diyodu combofix felan yaptım düzelmedi sonra bi resetledim açılışta mavi ekran hatası gelip kapanıyor acil yardımcı olun lütfen +++++++++++
Arkadaşlar daha 2 3 saat önce toplama bi kasa geldi ancak ilk olarak düzgün açılıyodu ama bilgisayarıma girerken Windows gezgini çalışmayı durdurdu diyodu combofix felan yaptım düzelmedi sonra bi resetledim açılışta mavi ekran hatası gelip kapanıyor acil yardımcı olun lütfen +++++++++++
Sistem dosyaları zarar görmüş olabilir.Driverlerin eksik olabilir. Sonuçta PC açılmadığı için tek çözüm yolu format gibi gözüküyor.
bir çok siteden baktım ancak format çözüm gözükmüyor dostum yarın bi bakıma götürecem düzelir inşallah ilgin için teşekkürler
bir çok siteden baktım ancak format çözüm gözükmüyor dostum yarın bi bakıma götürecem düzelir inşallah ilgin için teşekkürler
Bu hata bir nedenden meydana gelmez.Her kişinin sorunu farklidir. Bence bakima para vermeden önce kendin bir dene.Ben format ile çözüme bizzat şahit oldum.Internette araştirma yapmak önemli ancak her söyleneni yapmadan önce küçük ihtimalleride denemelisin.Olmazsa götür derim ben bakima ancak sunuda belirtiyim. Bakimda yapabilecekleri pek şey yok parça değiştirirler.Tabi tanidik ise üstüne düşüp birşeyler yapabilir. Ben teşekkür ederim. Önemli değil.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)