Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Crossfire china çok acil yardim login problemi !!!!!!
Dostum ben çince biliyorum Senin için bizzat kendim çevirdim orda diyoki
'' Sevgili Oyuncu,
TGH gibi ender rastlanan hatalar IP adresinizin tehlikeli olduğunu veya IP adresinizin aranan/kaçak birisi tarafından kullanıldığını tespit eder.
CPET (China Police Emergency Team) bu gibi durumlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez, eğer siz olmadığınızı düşünüyorsanız lütfen Çin Konsolosluğuyla görüşün
-Ancak; bu fiiliniz hiçbirşeyi değiştirmeyecektir CPET on gün içerisinde evinize bulunduğunuz ülkeye bağlı olan CPET üssünden size birlik göndericek.
-Lütfen sorulan sorulara gerçek ve düzgün şekilde cevap verin gerekli görülmediği sürece herhangi bir ceza uygulanmayacaktır.
-Eğer herhangi bir durum varsa yapılan kanunlara aykırı olup ''Diipenn'' maddesine (Çin Hukukundaki madde sıralamalarından biri.) aykırı olup orta derece bir cezaya sebep olabilecek bir suçtur.''
Alttaki boşluklarda
İsim&Soyad
Cep/Ev Telefonu
Aile durumu ve isteğine göre sondaki boşluğa not bırakabilirsin''
Geçmiş olsun dostum bende anlamadım bu durumu China server oynamayalı 2 yıl oldu belki biriyle filan karıştırmıştırlar umarım iyi geçer herşey.. Tekrardan geçmiş olsun.