TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Oyuna giremiyorum acıl yardımm !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThooR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 653
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThooR

Level 3
TM Üye
Konular
46
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

S.a arkadaslar sıteden oyunun yenı guncel packını ındırdım ama oyuna gırerken su hatayı verıyor cozumunu bılen varsa bı yardımcı olsun.İyi forumlar.

r39w4.bmp
[/URL][/IMG]

full pack indirip denermisin ?

Arkadasım zaten guncel packı ındırdıgımı yukarda yazdım.Sorunun resmını de attım.Denemedıgım yol kalmadı.Belkı pc den kaynaklı dedım.Suan 2. pc de denıyorum sorun yıne aynı daha ne yapıyım.MMO DESTEK ekıbıne de yazdım 5 gun oldu cevap atan yok.Nasıl bır ısse anlamadım.Adamlar takmıyo bıle bızı..

Arkadasım zaten guncel packı ındırdıgımı yukarda yazdım.Sorunun resmını de attım.Denemedıgım yol kalmadı.Belkı pc den kaynaklı dedım.Suan 2. pc de denıyorum sorun yıne aynı daha ne yapıyım.MMO DESTEK ekıbıne de yazdım 5 gun oldu cevap atan yok.Nasıl bır ısse anlamadım.Adamlar takmıyo bıle bızı..

3-4 farklı bilgisayarda gerek eski packin üstüne kurarak gerek sıfırdan kurarak denedim bir problemle karşılaşmadım.

Full clienti indirdiğinizde bir güncelleme yapmayacağı için böyle bir hata çıkmaması gerekiyor.

Eğer Siteden oto pack değil full client indirdiğiniz halde bu hatayı alıyorsanız antivirüs programınızı kapatıp programı yönetici olarak çalıştırmayı denermisiniz

Antı virusu de kaldırdım guvenlık duvarını da ama torrent guncellerken yukarıda paylasıtıgım hatayı verıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri