Konu Sahibi Konu Sahibi SaDBuTReaL 4 Ağu 2013 #11 Teşekkürler TurkJojks 4 Ağu 2013 #12 Hayatında başarılar mesut. Sinan da bıraktı. Konu Sahibi Konu Sahibi SaDBuTReaL 5 Ağu 2013 #13 Teşekkürler burak ben bu oyunu bırakmamın temel sebebi hatalar ve güncellemeler başka hiç bişey değil çok user kaybettiler bu son güncelleme yüzünden Önceki 1 2 3 First Önceki 3 of 3 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link Turkmmo Eski Pvp Serverler Mmomt2 Server MMOMT2 VE M2-TR BİRLEŞMİŞTİR. YENİ SERVERIN ADI EL Oyuna Veda
TurkJojks 4 Ağu 2013 #12 Hayatında başarılar mesut. Sinan da bıraktı. Konu Sahibi Konu Sahibi SaDBuTReaL 5 Ağu 2013 #13 Teşekkürler burak ben bu oyunu bırakmamın temel sebebi hatalar ve güncellemeler başka hiç bişey değil çok user kaybettiler bu son güncelleme yüzünden Önceki 1 2 3 First Önceki 3 of 3 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
Konu Sahibi Konu Sahibi SaDBuTReaL 5 Ağu 2013 #13 Teşekkürler burak ben bu oyunu bırakmamın temel sebebi hatalar ve güncellemeler başka hiç bişey değil çok user kaybettiler bu son güncelleme yüzünden Önceki 1 2 3 First Önceki 3 of 3 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
Teşekkürler burak ben bu oyunu bırakmamın temel sebebi hatalar ve güncellemeler başka hiç bişey değil çok user kaybettiler bu son güncelleme yüzünden